Business game

The Business Game

Een teambuildings game waar je geld mee kan verdienen, echt geld?!?! Het lijkt er in ieder geval verdacht veel op. De deelnemers worden in teams losgelaten in een wereld vol uitdagingen waar geld mee verdient kan worden. Het team dat aan het eind van de projecttijd de meeste Euro’s heeft verdiend, wordt tot winnaar gekroond

Hoe bereik je het beste bedrijfsresultaat? Door te focussen op communicatie en samenwerking, door je team zo efficiënt mogelijk in te zetten, creativiteit, door je onderhandelingskracht ten opzichte van onze bankiers? of lijdt plezier binnen het team je naar het ultieme resultaat?

Zo heterogeen als het team is, zo divers zijn de opdrachten en uitdagingen. Raadsels voor de denkers en de wiskundigen, bouw opdrachten, zoals bruggen bouwen, en schiet opdrachten voor de doeners, schilder, muziek en kook opdrachten voor de creatieveling en culinair ontwikkelden. Presentatie opdrachten voor de communicatief sterke deelnemers. En wie gaat dat allemaal managen, en wie beheert de kas???

De business Game wordt altijd vooraf gegaan door een ludieke, interactieve Energizer en wordt vakkundig begeleid en geëvalueerd.

Kosten en tijdsduur:

Tijdsduur: 2 tot 3 uur
Kosten: € 24,50 p.p.
Aantal personen 15 tot 200

De Business Game kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.