Amsterdamse Avond

Vanaf € 14,00 p.p.

Smartlappen van Amsterdamse bodem, karaoke en het pure Jordaan-gevoel

Bij dit themafeest van Partycentrum Strandheem halen we Amsterdam naar hier. Het typisch Amsterdamse themafeest mogen we met recht een aanrader noemen als familiefeest of bedrijfsfeest. Deze feestelijke avond begint met een goede borrel, of in het Mokums ‘Pikketanissie’.

Ouderwets gezellig

De klanken van 020 kleuren de avond. Met onder andere Koos Alberts, Johnny Jordaan en Willeke Alberti is de toon gezet. Tegelijkertijd horen we het aanbod van André Hazes, René Froger en Dries Roelvink. De aanwezigen zingen zomaar luidkeels mee en komen zelf ook aan de beurt als leadzangers. Want natuurlijk voorzien we het Themafeest Amsterdamse Avond van een uitdagende en uitnodigende karaoke-set. Dit belooft dus ouderwets gezellig te worden met allerlei smartlappen.

Meer tonen

Meer informatie over dit Themafeest

Amsterdamse Avond
Meer tonen

Je eigen café

Wil je jullie groepsuitjes, feestavond of bedrijfsborrel houden in je eigen cafe, het kan bij ons met het concept “Je eigen café” bij Zalen/Café Bos.

Je leukste uitje vier je namelijk bij ons, ga voor een themafeest, uitje of gewoon een onbeperkte dranken arrangement, of het nu binnen of buiten is op het bijbehorende terras. Je kunt het nu organiseren in je eigen café!

De ingredienten van een topfeest of uitje in je eigen Café:

Meer tonen

Eten en drinken bij Strandheem

Eten en drinken doen we elke dag. Ook tijdens uw verblijf bij ons verzorgen wij de catering, heerlijk verzorgd en passend bij uw arrangement.

Er zijn interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met uw vrienden, familieleden of collega’s. We kijken er naar uit om u en uw gasten te mogen ontvangen in één van onze zalen of terrassen.

Meer tonen

Drankenassortiment

Alle activiteiten en maaltijden worden aangeboden zonder consumpties. Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden aan betreffende de consumpties.

Meer tonen
Dranken assortiment
Zalen strandheem

Themafeest Amsterdamse Avond: Jordaan-gevoel

Dankzij het thematische decor en toepasselijke deuntjes verandert Partycentrum Strandheem in de Jordaan. Het gevoel van de grachten en kroegen die de smalle straatjes begeleiden in het sfeerbeeld. De zelfstandige winkeltjes als aanvulling, evenals een Amsterdamse artiest of lookalike. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van volkszangers Peter Beense en Mick Harren. Of overweeg een geniale vertolking van André Hazes. Strandheem vormt één avond het nieuwe (oude) Amsterdam.

Meer tonen

Decor, dj-booth en lichtshow

De Amsterdamse Avond wordt vergezeld van het decor, een dj-booth en een optionele lichtshow. De lichtshow is overigens inbegrepen vanaf 90 personen. Het gaat hier om een truss carré met mooie effecten als rookmachines, spiegelbollen en meer. Daarnaast is er een ervaren entertainer aanwezig die de avond presenteert en begeleidt. Al met al biedt Partycentrum Strandheem de volledige Mokum-ervaring. Bovendien zijn er ook nog meerdere activiteiten op vrijwillige basis te doen.

Meer tonen
Tropisch strandfeest

Oud-Hollandse spelletjes

Onze geliefde entertainer neemt jullie mee in verschillende Oud-Hollandse spelletjes. Ten eerste Smartlappen Bingo, ten tweede kaartspellen op tafel. Tussendoor of tot slot is het tijd voor de miniworkshop ‘Plat Amsterdams’, té grappig gewoon. Ook zal er een dartbaan aanwezig zijn. Extra activiteiten als spijkerslaan; bierpulschuiven; kipgooien, lassowerpen en een schiettent zijn optioneel bij te boeken. Tot snel bij het themafeest Amsterdamse Avond van Partycentrum Strandheem.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Extra opties
Datum
Begintijd
Opmerkingen