Aprés Ski

Vanaf € 14,00 p.p.

Sneeuwmachine, lichtshow en heel veel meer

Voor een leuk Aprés Ski-feest hoef je écht niet te wachten tot de wintersport!

De gezelligste feesten worden in Aprés Ski stijl gevierd en dit is dan ook een buitengewoon goed idee voor (bijvoorbeeld) een bedrijfsfeest. Hup, iedereen in de lederhosen of dirndls en bij binnenkomst een Tirolerhoedje.

Compleet in Apres-Ski stijl

Beleef Aprés Ski compleet in stijl. Er is een 3D-skihut en de dj draait de beste hits. Sneeuwpoppen, houten chalets en een sneeuwmachine zorgen voor een sfeerrijk geheel. Look-a-like dennenbomen, houten panelen met ski’s en een enorm achtergronddoek (10×3 meter) maken het helemaal af. Dit uitgebreide decor wordt vervolgens nog eens aangevuld met de entertainer en het barpersoneel, die uiteraard ook in stijl gekleed gaan.

Meer tonen

Meer informatie over dit Themafeest

Aprés Ski
  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
  • ​​​​​​Kosten € 588 per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 14,00 per persoon
  • Alleen te boeken met eten en drinken.
  • Kijk ook eens op Apres Ski party in je eigen café
Meer tonen

Apres ski Karaoke

U kunt het Aprés Ski feest uitbreiden met uw eigen karaokeshow.

Met maar liefst 1910 Engelstalige, 301 Nederlandse en 70 Duitse Hitknallers voegt u een leuke act toe aan uw party. Met één of twee grote Tv-Schermen kunt u alle hits meezingen. Na afloop volgt er desgewenst een puntentelling automatisch op het scherm. Onze entertainer maakt er samen met u een ervaring van om nooit te vergeten!

  • Voor de toevoeging betaald u € 175,00
  • Bij groepen groter dan 50 personen is de Karaoke inbegrepen.
Meer tonen

Apres ski Artiest

Maak uw feest compleet met een Après ski artiest op uw feest. Kies voor een bekend duo als De Dikdakkers (o.a. Cowboys & Indianen), de Zware Jongens (o.a. Jodeljump), Cooldown Café (o.a. Hey Baby) of De Alpenzusjes (o.a. Hutje Op De Hei, Naar Voren Naar Achter). Uiteraard kunt u ook kiezen voor lokale helden als Lytse Hille, Ein Prosit of Zanger Rinus.

  • Prijzen op aanvraag.
Meer tonen

Spijkerbroekhangen & Truss Caré

Deze hilarische activiteit is een leuke aanvulling op uw arrangement.

Hoe lang kunt u aan een lederhosen hangen? Samen met het spijkerbroek hangen komt er een Truss Carré mee die over de dansvloer heen staat. Dit maakt het feest nog net even iets completer. In de Truss Carréhangen behalve de lederhosen diverse discolampen en effecten. Kortom, een leuke activiteit èn een spetterende lichtshow.

  • Voor deze toevoeging betaalt u € 275,00.
  • Vanaf 120 personen is de Truss Carré, Spijkerbroekhangen en Karaoke inbegrepen.
Meer tonen
Trouwdag compleet
Tropisch strandfeest

Drive-in show

Terwijl de sneeuwmachine op stoom begint te raken, maakt de dj er één groot feest van. De pure schlagers worden één voor één gelanceerd, evenals bekende feestmuziek en natuurlijk jullie verzoeknummers. De drive-in show bij Partycentrum Strandheem bestaat uit een grote geluidset, een dj-booth en een spetterende lichtshow. Jong, oud, man of vrouw: iedereen staat op de dansvloer. Een geweldig feest.

Meer tonen

Vermakelijke activiteiten

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zijn er (tussendoor) vermakelijke activiteiten. Langlaufen mag niet ontbreken. Spijkerslaan, bierpulschuiven en de jodelwedstrijd zijn leuke aanvullingen. Tampons Lutschen, Touwtrekken en Platzen Ballon mogen er ook zijn. Schlag Karte, Nutzpflanzen en Essen die Zitrone completeren het activiteitenaanbod. De spellen zijn allemaal op vrijwillige basis. Stuk voor stuk aanraders.

Meer tonen

Energieke extra's

Hier volgt één van de mooiste woorden voor galgje: spijkerbroekhangeninstallatie. Deze gave toevoeging is één van de energie extra’s die we aanbieden. Andere voorbeelden zijn Après Ski Karaoke en Après Ski artiest. Kortom: zelf zingen of iemand anders laten zingen, als alleen een dj niet volstaat. Beleef dit grandioze themafeest bij Partycentrum Strandheem, reserveer nu.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Extra opties
Datum
Begintijd
Opmerkingen