Faute party

Vanaf € 14,00 p.p.

Met het leukste motto: hoe fouter, hoe beter

De beste feestjes zijn de foute feestjes en wat dat betreft zit je helemaal goed bij de Faute Party. De toon is gezet met een ontzettend fout decor (10×2,5 meter), een net zo foute dj en natuurlijk die vreselijk foute muziek. Genieten! Eindelijk écht een leuk feest. Dit vergeet je niet zomaar. Polonaise!

De Faute invulling

Hoe ziet een fout themafeestje eruit? Oké, komt ie: het is een heuse show met hits van (onder andere) Vengaboys, Village People, Boling M. en Gerard Joling. Er is veel interactie met de gasten, daar zorgen de foute spelletjes wel voor. Ook zijn er lekker foute prijzen en give aways. Natuurlijk mag de karaoke niet ontbreken. De Faute Party van Partycentrum Strandheem biedt een en al feestgarantie. Trek je allergekste kleding uit de kast, desnoods uit de kast van je vriend(in) of collega.

Meer tonen
Trouwdag compleet

Meer informatie over Themafeest

Faute-party
  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
  • ​​​​​​Kosten € 588 per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 14,00 per persoon
  • Alleen te boeken met eten en drinken.
Meer tonen

Professioneel fout

Let op: onze Faute Party is niet zomaar een fout feestje, het is een professioneel fout feestje! Inclusief complete drive-in show met een grote geluidsset en dj-boot. Daarnaast bieden we een spetterende lichtshow met effecten als spiegelbollen en een bellenblaasmachine en hebben we de zaal geheel in stijl aangepast. Het zit dus goed (fout) met de invulling en de aankleding van het feestje. Fout met een uitroepteken!

Meer tonen

Van Limbodansen tot Bingo

Ons Faute Party heeft het leukste motto: hoe fouter, hoe beter. Daar horen dus foute spelletjes bij. Hoog tijd voor limbodansen en zaklopen, twister en een rondje bingo. Daarvoor en daarna gaat het dak eraf met de foute feestnummers. Iedereen toont vol trots de slechtste dansmoves, wat gepaard gaat met niet al te beste zang. Op dat moment weet je dat de Faute Party oprecht een verstandige zet was. Dit is pas teambuilding. Daar kan geen workshop tegenop.

Meer tonen

Eten en drinken, heerlijk verzorgd

Partycentrum Strandheem staat synoniem aan heerlijk verzorgd eten en drinken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een diner, buffet of barbecue (voor, tijdens of na de Faute Party). Terwijl de party uitblinkt in ‘fout zijn’, wordt het eten en drinken steevast beoordeeld als ‘steengoed’. Proef het zelf en boek de Faute Party.

Meer tonen
Barbecue

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Extra opties
Datum
Begintijd
Opmerkingen