Halloween Horror Night

Vanaf € 17,00 p.p.

Themafeest Halloween Horror Night

Met het Themafeest Halloween Horror Night: verzeker je jezelf van een angstaanjagend leuke feestavond. Iedereen is helemaal in de mood voor de spookachtige setting met een geestige themafeestbegeleider. Geen wonder, de dresscode is namelijk Halloween Horror. Zombies, skeletten en monsters verzamelen zich en jagen elkaar de stuipen op het lijf. Schrik niet, dit belooft een geweldige avond te worden.

Gladiatorengevecht tussen engste verschijningen

Feestenfacilitator Strandheem pakt uit met themafeesten.

Daar organiseren we ook passende activiteiten bij. Want een feest is nog leuker als de sfeer lekker losjes wordt. En daar dragen activiteiten in de praktijk altijd aan bij. Dus gaan we los met een heus (vrijwillig) gladiatorengevecht tussen de engste verschijningen in de zaal. Welk gedrocht neemt het op tegen welk misbaksel? We gaan het meemaken tijdens het themafeest Halloween Horror Night

Meer tonen

Meer informatie over dit Themafeest

Halloween Horror Night
  • Tijdsduur Plm. 4 uur.
  • ​​​​​​Kosten € 714,00 per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 17,00 per persoon.
Meer tonen

Themafeest Fright Night: Halloween Horror met grimeur en dj

Zo’n Halloween Horror Nightt is op zichzelf al bijzonder vermakelijk. Maar wij zouden Strandheem niet zijn als we niet iets extra’s bedacht hadden. Daarom hebben we naast een professionele dj ook een professionele grimeur ingeschakeld! Die grimeur brengt gruwelijk lelijke en bloederige wonden aan op bijvoorbeeld je arm of been. Door middel van speciale grimeurtechnieken lijkt het levensecht. Dat is vet.

Meer tonen

Halloween themafeest met bibberspiraal

Terwijl elders in de zaal ons gladiatorengevecht gaande is, staat hier de uitdagende bibberspiraal. Een klassieker waarvan de moeilijkheidsgraad toeneemt, onder belangstelling van al die horrorfiguren rondom je. Breng de ring met handvat van het begin naar het einde. Dit onder immense druk. Het is tenslotte Halloween Horror Night. Hé dj, bouw de spanning nog maar wat verder op.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Extra opties
Datum
Begintijd
Opmerkingen