Saturday Night Fever

Vanaf € 14,00 p.p.

Saturday Night Fever, Het leukste groeps- en bedrijfsuitje met discoballen, classics en toepasselijke activiteiten voor een ‘groovy’ discofeest

Saturday Night Fever is afrokapsels, boa’s en broeken met wijde pijpen arriveren op de dansvloer bij een nostalgisch discofeest. Een feest dat onder andere voorzien is van een lichtshow, thematisch decor en een dj-booth. Dit alles vormt de voorbode voor een geweldige feestvond: Saturday Night Fever.

Op en top themafeest

We versieren de zaal compleet naar het thema Saturday Night Fever. Ten eerste pakken we uit met een fikse verzameling discoballen en spiegelbollen. Ten tweede brengen we een bellenblaasmachine en een rookmachine ‘aan boord’. Verder presenteren we een sprankelende lichtshow, aangevuld met kleine decoraties die in het sfeerbeeld passen. Al met al is de toon gezet, wanneer de classics klinken. Het discofeest kan beginnen en iedereen heeft er helemaal zin in. Een geliefd themafeest.

Meer tonen
Trouwdag compleet

Meer informatie over dit groepsuitje

Saturday Night Fever
  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur).
  • ​​​​​​Kosten € 588 per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 14,00 per persoon.
  • Alleen te boeken met eten en drinken.

Optie: Dresscode Jaren 70
Die uitstekend gewaardeerde karaokeshow is standaard inbegrepen vanaf 50 personen. Tot slot wijzen we graag nog naar een disco-dresscode. Want wat is er leuker dan dat gasten zich omkleden naar de jaren 70? Partycentrum Strandheem kan dat optioneel faciliteren (15,50 per persoon). Het gaat hier onder meer om haarbanden en hoofddeksels, blouses en brillen.

Meer tonen

Hilarische activiteiten

Als partycentrum pakken we natuurlijk ook uit met activiteiten tijdens het Saturday Night Fever. Daarom organiseren onze beste entertainers een programma met bijvoorbeeld de Toppopquiz en Touwtrekken. Daarnaast zijn er activiteiten als Ren je Rot of de Schiettent, evenals Limbo Dansen en de Nostalgische Spelen. Uiteraard zijn al deze hilarische onderdelen op vrijwillige basis. Uit de ervaringen blijkt dat iedereen het als heel leuk ervaart. Dus toch maar een poging wagen!

Meer tonen

Karaktervolle karaoke bij de Saturday Night Fever

Je kent elkaar van een bepaalde setting, maar het echte karakter komt bovendrijven bij karaoke. Ineens blijkt die collega, vriend(in) of oom/tante een partij te kunnen zingen. Daarentegen blijken er evengoed valse kraaien in het gezelschap aanwezig te zijn. Ach, het is ook een gave om oren figuurlijk te laten bloeden. In ieder geval blijft nog altijd die fantastische muziek hoorbaar. Engelstalige, Duitstalige en Nederlandstalige hits van toen laten iedereen subtiel of minder subtiel bewegen.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Extra opties
Datum
Begintijd
Opmerkingen