Tropisch strandfeest

Vanaf € 14,00 p.p.

Tropisch Strandfeest Themafeest

Welkom bij het Tropisch Strandfeest van dit seizoen! Terwijl de zomer in volle gang is, brengen wij de zonovergoten stranden rechtstreeks naar jou toe, in onze exotische zaal en terras aan het strand. Stap binnen en laat je betoveren door de levendige sfeer van ons tropisch strandfeest!
Beeld je in: wuivende palmbomen, kleurrijke decoratieve slingers en vrolijke vlaggetjes die dansen in de zomerbries. Overal om je heen zie je strandballen stuiteren en hoor je het gelach van feestgangers die genieten van de zomerse vibes.

Meer informatie over dit Themafeest

Tropisch strandfeest
  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur).
  • ​​​​​​Kosten € 588,- per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 14,00 per persoon.
  • Alleen te boeken met eten en drinken.
Meer tonen

Vier de zomer

Van zwoele reggae tot opzwepende salsa.

Bij binnenkomst ontvangt iedere gast een kleurrijke hawaïkrans, waardoor je meteen in de feeststemming komt. Terwijl de avond vordert, neemt onze ervaren DJ je mee op een muzikale reis door de tropen. Van zwoele reggae tot opzwepende salsa, van relaxte calypso tot energieke dancehall, er is voor elk wat wils. En voor degenen die durven, is er de legendarische limbodanswedstrijd, waarbij je kunt laten zien hoe lenig je bent onder de stralende zomermaan.

Spannende activiteiten

Maar dat is nog niet alles! Voor de avontuurlijke feestgangers hebben we spannende activiteiten zoals Cocktail Race, Reuzen Mikado, Ananas Gooien, en natuurlijk Kokosnoot Kraken.
Dus vergeet even de dagelijkse sleur en duik met ons mee in de warme, bruisende wereld van ons tropisch strandfeestje. Het wordt een avond vol plezier, gelach en onvergetelijke herinneringen die je nog lang zult koesteren. Kom en vier met ons mee, want op ons feestje schijnt de zon altijd!

Meer tonen

Tropisch strandfeest met lichtshow

Mooie Lichtshow in Truss Caré

Wilt u iets meer spektakel tijdens de drive-in-show? Boek dan onze Truss Caré die bestaat uit een vierkanten kooi op de dansvloer waarin allerlei lichteffecten hangen. Denk hierbij aan spiegelbollen, movingheads, stage blinders, stroboscoops, spotjes en rookmachines. Op deze manier creëert u een dansvloer waar wel gedanst moet worden!

  • Kosten: € 275,00 extra.
  • Vanaf 90 personen is de Truss Caré bij het Tropisch strandfeest inbegrepen.
Meer tonen
Tropisch strandfeest

Extra karaoke

U kunt uw Tropisch Strandfeest Themafeest uitbreiden met uw eigen karaokeshow. Met maar liefst 1910 Engelstalige, 301 Nederlandse en 70 Duitse Hitknallers voegt u een leuke act toe aan uw party. Met één of twee grote Tv-Schermen kunt u alle hits meezingen. Na afloop volgt er desgewenst een puntentelling automatisch op het scherm. Onze entertainer maakt er samen met u een ervaring van om nooit te vergeten!

  • Voor de toevoeging Karaoke betaald u € 175,00 .
  • Bij groepen groter dan 50 personen is de Karaoke inbegrepen.
Meer tonen

Hawaii Blouse & Krans

Het themafeest in stijl en een leuk aandenken mee naar huis. Geef elke gast een Hawaii Blouse en een Hawaii Krans bij binnenkomst en het feest is helemaal compleet. Desgewenst kunnen er ook nog zonnebrillen aan het assortiment toegevoegd worden.

  • Meerprijs € 14,75 per persoon.
Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Extra opties
Datum
Begintijd
Opmerkingen