Trouwen aan het strand in Friesland

Trouwen aan het strand in Friesland

Wordt een onvergetelijke ervaring bij Strandheem, trouwen aan het strand in Friesland. U hoeft niet naar de kust te reizen, want ons zwem- en recreatiepark biedt prachtige zandstranden met adembenemend uitzicht over het water, zelfs bij minder mooi weer. Onze culinaire voorzieningen zorgen ervoor dat uw eten en drinken perfect zijn verzorgd. Met Friesland, Groningen en Drenthe op een steenworp afstand, is ons park de ideale locatie in het noorden voor een strandbruiloft.

Erkende trouwlocatie

Als officieel erkende trouwlocatie weten we precies hoe we u in de watten moeten leggen. Maakt u zich geen zorgen over ruimte en parkeergelegenheid, met 24 hectare grond en 700 parkeerplaatsen hebben we meer dan genoeg plek. Bij Strandheem kunt u ontspannen trouwen aan het strand in friesland.

Wij denken mee!

Uw droom van een bruiloft aan het strand wordt werkelijkheid bij Party & Recreatiecentrum Strandheem. Met een prachtige ligging en uitgebreide faciliteiten wordt uw bruiloft op onze locatie een dag om nooit te vergeten. Of u nu een receptie, een feest of zelfs de hele organisatie aan ons wilt overlaten, wij denken graag met u mee.

Arrangementen

Bij Partycentrum Strandheem begrijpen we dat uw trouwdag speciaal moet zijn. Daarom bieden we een scala aan bruilofts- en receptiearrangementen waaruit u kunt kiezen. Of u nu droomt van een intieme ceremonie aan het water of een groots feest met al uw vrienden en familie, wij zijn er om aan uw wensen te voldoen. Ons park, gelegen in Friesland, biedt prachtige zandstranden en sfeervolle locaties waar u kunt genieten van een betoverende bruiloft.

Bij Partycentrum Strandheem gaan we verder dan standaardarrangementen. Wij nodigen u uit om uw eigen bruiloftsarrangement samen te stellen, precies zoals u het wilt. Of u nu kiest voor een romantische ceremonie aan het strand, een sfeervolle receptie in een van onze zalen, of een spetterend feest om de dag af te sluiten, uw droombruiloft wordt werkelijkheid bij Strandheem. Maak van uw Trouwen aan het strand in Friesland een grandioos succes en kom naar Party- en Recreatiecentrum Strandheem.