Trouwen aan het strand in Groningen

Unieke locatie voor Trouwen aan het strand in Groningen

Wanneer u wilt Trouwen aan het strand in Groningen, hoeft u echt niet helemaal naar de kust te gaan. Bij ons zwem- en recreatiepark vindt u heerlijke zandstranden waar u, ook bij slecht weer, prachtige uitzichten over het water heeft. Wat eten en drinken betreft, bent u bij ons op de juiste plek. Mooie gerechten, hapjes en drankjes worden ook door ons verzorgd. Friesland, Groningen en Drenthe, alles ligt op een steenworp afstand. In het noorden trouwen op het strand doet u dus bij Strandheem!

Als officieel erkende trouwlocatie weten wij bovendien hoe we u in de watten moeten leggen! Over ruimte en parkeergelegenheid hoeft u zich ook niet druk te maken. Met maar liefst 24 hectare grond en 700 parkeerplekken is er genoeg plek. Ontspannen trouwen aan het strand doe je bij Strandheem.

Trouwen aan het strand in Groningen

Heeft u altijd al gedroomd van een bruiloft aan het strand? Een spetterend trouwfeest op een unieke en sfeervolle plek? Dan is Party & Recreatiecentrum Strandheem voor u de ideale locatie!

Unieke locatie

Dankzij de prachtige ligging van ons park en onze uitgebreide faciliteiten, wordt uw bruiloft op onze trouwlocaties een dag om nooit te vergeten. Wij denken graag met u mee over uw receptie en feest, maar kunnen u ook de hele organisatie uit handen nemen. Zo hoeft u alleen maar te genieten.

Arrangementen

Partycentrum strandweer heeft voor u diverse bruiloft en receptiearrangementen waaruit u kunt kiezen. natuurlijk kunt u ook uw eigen bruiloftsarrangement samenstellen wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat.

Dus wilt u dat uw Trouwen aan het strand in Groningen een grandioos succes zal worden? Kom dan naar: Party en Recreatiecentrum Strandheem.