Trouwen aan het water

Trouwen aan het Water bij Strandheem: Unieke Romantiek aan het Strand

Partycentrum Strandheem is meer dan Trouwen aan het water; het is een inspirerende plek waar jullie hele bruiloft, van ceremonie tot feest, op één adembenemende locatie kan plaatsvinden. Bij Strandheem gaan we een stap verder om jullie speciale dag onvergetelijk te maken. Dromen jullie van een huwelijksceremonie aan het water, omringd door de natuur? Dat kan bij ons. Strandheem beschikt over een feestzaal met uitzicht op het meer en een royaal zonnig terras.

Buiten Trouwen met Uitzicht:

Bij Strandheem draait alles om het buitenleven en vooral om jullie persoonlijke wensen. Of je nu in de open lucht wilt trouwen met de zon op je gezicht of in de feestzaal met een panoramisch uitzicht op het meer, wij maken het mogelijk.

Unieke Locatie aan het Water:

Voor de meest bijzondere dag van jullie leven willen jullie een unieke locatie. Strandheem biedt een omgeving met 180 graden uitzicht op het strand en een betoverend meer. Omgeven door een weelderig groen natuurgebied, bieden we ook prachtige wandelmogelijkheden en fotogenieke plekjes. Op jullie grote dag nemen wij de volledige organisatie op ons met ons complete bruiloft arrangement, zodat jullie je kunnen ontspannen en volop kunnen genieten van de dag.

Trouwen aan het Strand:

Wat is romantischer dan elkaar het jawoord geven met de voeten in het zand en een adembenemend uitzicht op het meer? Bij Strandheem bieden we de mogelijkheid om te trouwen aan het strand, een ervaring die zowel jullie als jullie gasten voor altijd bij zal blijven. Wij stemmen ons volledig af op jullie wensen en bieden bruiloft arrangementen op maat, zodat de dag precies zo wordt als jullie voor ogen hebben. Want het draait allemaal om wat jullie willen! De locatie van Strandheem is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A7 en we hebben voldoende parkeergelegenheid. Met 40 jaar ervaring staan wij garant voor de perfecte trouwdag. Bij Strandheem straal je op de mooiste dag van je leven!