Trouwen in Drenthe

Trouwen in Drenthe

Wanneer u wilt Trouwen in Drenthe aan het strand, dan hoeft u echt niet helemaal naar de kust te gaan. Bij ons zwem- en recreatiepark vindt u heerlijke zandstranden waar u, ook bij slecht weer, prachtige uitzichten over het water heeft. Wat eten en drinken betreft, bent u bij ons op de juiste plek. Mooie gerechten, hapjes en drankjes worden ook door ons verzorgd. Friesland, Groningen en Drenthe, alles ligt op een steenworp afstand. In het noorden trouwen op het strand doet u dus bij Strandheem!

Een unieke trouwlocatie op de groene grens van Drenthe, Groningen en Friesland, direct aan de A7.

De uitstraling van de omgeving, de gezellige, maar vooral ongedwongen sfeer van de prachtige locatie aan het water zorgen ervoor dat het voor iedereen een dag zal worden die u nooit meer zult vergeten.

Bruilofts- en receptie arrangementen

Partycentrum Strandheem heeft voor u diverse bruiloftsarrangementen waaruit u kunt kiezen. natuurlijk kunt u ook uw eigen bruiloftsarrangement samenstellen wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat.

Dus wilt u dat uw Trouwen in Drenthe een grandioos succes zal worden? Kom dan naar: Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.

Bekijk de arrangementen!