Trouwen in gemeente Westerkwartier

Trouwen in gemeente Westerkwartier

Trouwen in het Westerkwartier wordt een betoverende ervaring bij Strandheem. Waarom heen en weer rijden voor de huwelijksvoltrekking, receptie en het feest als u alles op één prachtige locatie kunt organiseren? Als officieel erkende trouwlocatie begrijpen wij de kunst van het in de watten leggen van bruidsparen en streven ernaar om uw dag tot in de puntjes te verzorgen.

Bij Strandheem hebben we niet alleen een fraaie locatie, maar ook ruimte in overvloed. Met 24 hectare grond en 700 parkeerplekken hoeft u zich geen zorgen te maken over ruimtegebrek voor u en uw gasten. Ontspannen Trouwen in gemeente Westerkwartier is bij ons gegarandeerd.

Unieke locatie

Onze unieke locatie biedt een natuurschone omgeving met een adembenemend uitzicht op het strand en het meer. U geniet van 180 graden panorama, omringd door de rust van het groene natuurgebied. Met ons complete bruiloft arrangement nemen we alle zorgen uit handen, zodat u en uw gasten volledig kunnen genieten van deze speciale dag. Trouwen in het Westerkwartier wordt een ontspannen en onvergetelijke ervaring bij Strandheem.

Trouwen in gemeente Westerkwartier

Heerlijk met uw voeten in het zand met uitzicht op een sprankelend meer, daarvoor kiest u als u buiten wilt trouwen in het Westerkwartier. Zo geeft u uw familie en vrienden een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. We spelen geheel in op uw wensen en bieden u bruiloft arrangementen op maat, zodat de dag precies wordt zoals u in gedachten heeft. Want het draait natuurlijk allemaal om wat u wilt! De locatie van Strandheem is goed bereikbaar vanaf de A7 en we hebben een grote parkeerplaats. Met 40 jaar ervaring verzorgen wij uw perfecte trouwdag. Buiten Trouwen in gemeente Westerkwartier doet u bij Strandheem, onze omgeving laat u stralen!

Meer informatie over trouwen bij Strandheem!