Trouwen in Groningen

Trouwen in Groningen

Trouwen in Groningen wordt een onvergetelijke ervaring bij Strandheem. Nadat u al ‘ja’ heeft gezegd tegen uw partner, komt nu het officiële en feestelijke gedeelte. Het huwelijk is een bijzondere ‘once in a lifetime’ ervaring, en daarom streven wij ernaar om dit zo goed mogelijk voor u te regelen.

Bij Strandheem verzorgen we alles tot in de puntjes, van de receptie tot het spetterende feest dat bij een huwelijksvoltrekking hoort. Als u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw trouwdag, bent u bij Strandheem aan het juiste adres. Onze prachtige locatie ligt centraal, direct aan de A7, en biedt een bijzondere uitstraling en een gezellige, maar vooral ongedwongen sfeer aan het water. Hierdoor wordt uw trouwdag een dag die u nooit meer zult vergeten. Laat ons uw speciale dag tot in de kleinste details verzorgen, zodat u volop kunt genieten van deze bijzondere gebeurtenis.

Unieke locatie

Dé speciale dag waarop jullie gaan Trouwen in Groningen verdient natuurlijk een unieke locatie. Kies daarom voor de prachtige en natuurrijke omgeving van Strandheem. Vanaf deze locatie geniet u van een adembenemend uitzicht over het strand en een schilderachtig meer. Rondom bevindt zich een schitterend groen natuurgebied waar u eventueel kunt wandelen en foto’s kunt maken.

Op de grote dag zelf nemen wij de organisatie volledig uit handen met ons complete bruiloft arrangement. Zo kunt u een ontspannen tijd beleven met uw familie en vrienden, zonder dat u zich tijdens de dag zelf ergens zorgen over hoeft te maken. Laat ons uw trouwdag tot in de kleinste details verzorgen, zodat u volop kunt genieten van deze speciale gelegenheid.

Trouwen in Groningen!

Heerlijk met uw voeten in het zand met uitzicht op een sprankelend meer, daarvoor kiest u als u buiten wilt trouwen. Zo geeft u uw familie en vrienden een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. We spelen geheel in op uw wensen en bieden u bruiloft arrangementen op maat, zodat de dag precies wordt zoals u in gedachten heeft. Want het draait natuurlijk allemaal om wat u wilt! De locatie van Strandheem is goed bereikbaar vanaf de A7 en we hebben een grote parkeerplaats. Met 40 jaar ervaring verzorgen wij uw perfecte trouwdag. Trouwen in Groningen doet u bij Strandheem, onze omgeving laat u stralen!

Bekijk de arrangementen!