Trouwen

Aan het water

Een romantische, feestelijke en unieke trouwlocatie.

Het magische jawoord is gegeven, trouwen is een bijzondere ‘once in a lifetime’ ervaring. De trouwdag is natuurlijk allereerst een hele speciale dag. Daarom hoort daar een speciale trouwlocatie bij. Strandheem blinkt uit in romantiek en feestelijkheid als verrassende locatie aan het water.

Arrangementen

Vanaf € 27,25 p.p.

Bruiloft arrangementen

Vanaf € 16,50 p.p.

Receptie arrangementen

Huwelijks voltrekking

Trouwdag compleet

Trouwen bij Strandheem

MEER INFORMaTIE

Bruiloft: receptie en bruiloft arrangementen

Trouwlocatie Strandheem beschikt over een uitgebreid landgoed, wat een wereld aan mogelijkheden schept. Je kunt onder andere trouwen en feestvieren aan het strand! Verder zijn er aantrekkelijke opties qua receptie en arrangementen voor de bruiloft. Ook is het mogelijk om de complete trouwdag hier te vieren. Dan hoef je niet heen en weer te rijden voor bijvoorbeeld de huwelijksvoltrekking, receptie en het feest. Je bespaart stress en organisatie met alles op één locatie.

Meer tonen
Trouwen Strandheem
Trouwen aan het strand

Trouwlocatie met veel ervaring

Trouwen is schitterend en ernaar toeleven kan al voorpret voorschotelen. Strandheem bezorgt jullie het aangename gevoel dat het goed zit en dat het goedkomt. Daardoor reduceer je de stresslevels en staat het aankomende trouwfeest centraal. Want dat is wat bruidsparen het liefste willen: dat alles perfect geregeld is. Dankzij ruim 40 jaar ervaring met bruiloften krijgen we het als geen ander voor elkaar. Van de receptie tot het spetterende feest, een geweldige ervaring voor jullie én de genodigden.

Meer tonen

Voel je thuis aan het water bij Strandheem

Een deel van onze naam stamt af van de Germanen. Heem komt van ‘haima’ (woning) en het Duitse ‘heim’. Heim werd een woord voor ‘thuis’, de Engelsen volgden met ‘home’. Trouwlocatie Strandheem geeft je een thuisgevoel aan het strand. Op jullie trouwdag is dit jullie prettige thuisbasis met heerlijke gerechten en lekkere drankjes. En dat alles met water en strand als uitzicht. Kies met Strandheem voor een locatie met een uitmuntende setting, horeca en inzet. Wij heten jullie van harte welkom. Het jawoord is gegeven, nu mogen jullie nog een heerlijke trouwdag beleven.

Meer tonen
Terras Strandpaviljoen
Strandpaviljoen Strandheem in Groningen Overzichtfoto locatie strandheem

Bereikbaarheid

U en uw gasten zullen zich uw bruiloft niet alleen herinneren om de toplocatie, maar ook om de heerlijke gerechten en de lekkere drankjes. De catering van Strandheem ontzorgt u volledig, waardoor u heerlijk kunt genieten van deze bijzondere dag. Onze trouwlocatie aan het water is goed bereikbaar direct aan de A7 afslag Friesepalen en maar 25 minuten rijden vanaf Leeuwarden of de stad Groningen. Bij Strandheem is voldoende parkeerruimte voor uw gezelschap. Kies voor Strandheem als uw trouwlocatie, met water en strand als uitzicht!

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen