Huwelijks voltrekking

Officieel erkende trouwlocatie

Partycentrum Strandheem is een officieel erkende trouwlocatie en we hebben alles in huis om een geslaagde huwelijks voltrekking neer te zetten op de mooiste dag van je leven. Zo kunt je bij het strand jullie huwelijk laten voltrekken door een trouwambtenaar en hier ook het feest voortzetten. Behalve dat onze trouwlocatie aan het strand erg sfeervol is, is het ook praktisch, omdat niemand zich meer druk hoeft te maken over vervoer tussen diverse locaties. Dus laat je op je trouwdag van begin tot eind in de watten leggen, door de trouw experts van Strandheem!

Huwelijks voltrekking centraal in Noord-Nederland

Wanneer jullie familie en vrienden voornamelijk in het Noorden van het land wonen, en willen jullie de huwelijks voltrekking op een romantische locatie organiseren? Dan is Strandheem de perfecte locatie.

Het partycentrum bevindt zich op ons groene landgoed aan het zwem- en recreatiemeer Strandheem, en is zeer gunstig gelegen op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Zo is een prachtige Huwelijksvoltrekking aan het water ook in eigen land gemakkelijk te organiseren! Is het weer op de dag van de ceremonie niet zoals we het gepland hebben? Geen probleem! Dankzij onze trouwzaal met 180 graden brede uitzicht over het meer kunnen jullie en jullie gasten toch heerlijk genieten van het buitenleven. Dit maakt onze trouwlocatie aan het strand uniek ten opzichte van andere partycentra.

Meer tonen
Trouwdag compleet

Alles op één locatie!

Heerlijk met je voeten in het zand met uitzicht op een sprankelend meer, daarvoor kiest je als je buiten wilt trouwen.

Zo geeft je je familie en vrienden een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. We spelen geheel in op jullie wensen en bieden bruiloft arrangementen op maat aan, ook voor het dinner zijn er uitgebreide mogelijkheden zodat de dag precies wordt zoals jullie in gedachten hebben. Want het draait natuurlijk allemaal om wat jullie willen! Met 40 jaar ervaring verzorgen wij de perfecte trouwdag. Buiten trouwen doet je bij Strandheem, onze omgeving laat je stralen!

Meer tonen

Meer informatie

  • Gemeentelijke kosten voor huwelijksvoltrekking op Strandheem € 555,-
  • Alleen in combinatie met huwelijksfeest op Strandheem.
Meer tonen
Trouwlocatie Strandheem

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen