Trouwlocatie aan het water

Trouwlocatie aan het water

Gun uzelf een romantisch sprookje door te trouwen op een prachtige trouwlocatie aan het water! Het adembenemende uitzicht op het strand en het meer biedt de perfecte achtergrond voor het genieten van een betoverende zonsondergang. Bij Strandheem heeft u een panoramisch zicht van 180 graden op het water! Wwat deze locatie bijzonder geschikt maakt voor adembenemende foto’s. Centraal gelegen en omringd door een prachtig groen natuurgebied, biedt onze trouwlocatie de ideale setting voor uw bijzondere dag. Wij hebben kant-en-klare arrangementen beschikbaar voor onze trouwlocatie aan het water. Maar we bieden ook de mogelijkheid om uw bruiloft volledig naar uw eigen wensen in te richten. Bij Strandheem nemen we graag de volledige organisatie uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het vieren van de liefde.

Een onvergetelijke dag

Voel u van harte uitgenodigd om Strandheem persoonlijk te ervaren. Ontdek de locatie en laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden die wij te bieden hebben. Laat u betoveren door het weidse uitzicht op het strand en het meer, en stel u voor hoe uw droombruiloft hier werkelijkheid kan worden! Onze trouwlocatie aan het water in Groningen is eenvoudig bereikbaar voor al uw familie en vrienden via de A7. Ontdek de vrijheid om een uniek bruiloftsarrangement samen te stellen, waarbij al uw wensen en persoonlijke voorkeuren centraal staan. Op het gebied van eten en drinken bieden we diverse mogelijkheden voor uw lunch, buffet of diner. Met maar liefst 40 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften, garandeert Strandheem dat jullie dag werkelijk onvergetelijk wordt!

Aan het strand

Bij Strandheem bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een trouwlocatie aan het water. Onze locatie straalt niet alleen zomerse sferen uit, maar is ook aantrekkelijk geprijsd. Beeld u in: op uw bruiloft met uw tenen in het zand, de zon die glinstert in het water en wellicht zelfs een verfrissende duik… Het is allemaal mogelijk bij Strandheem. Wij zijn dé trouwlocatie aan het water en bieden bruiloft arrangementen voor zowel kleine als grote gezelschappen. Graag stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.