Trouwlocatie Drachten

Trouwlocatie Drachten

Trakteer uzelf op een volledig ontspannen bruiloft bij Strandheem, dé perfecte trouwlocatie in de buurt van Drachten. Met een adembenemend uitzicht van 180 graden op de zon, het meer en het strand, zult u op uw grote dag genieten van een echt vakantiegevoel.

Strandheem biedt een uitgebreid verzorgd bruiloft arrangement, waarbij veel flexibiliteit is om de dag precies naar uw persoonlijke wensen in te vullen. Rondom onze trouwlocatie bevindt zich een prachtig groen natuurgebied, wat een schitterend decor vormt voor uw bruiloftsfotoreportage. Met 40 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften, zorgt Strandheem ervoor dat uw dag onvergetelijk wordt!

Officiele trouwlocatie

Strandheem, als officieel erkende trouwlocatie, vormt het perfecte decor om de liefde te vieren. Laat de huwelijksceremonie voltrekken op ons prachtige strand, omgeven door romantiek en de betovering van het water. Er is niets zo romantisch als het bezegelen van een liefdesverbintenis met het geluid van kabbelende golven op de achtergrond.

Onze uitgebreide arrangementen, samengesteld met oog voor detail, bieden een scala aan mogelijkheden om uw speciale dag nog unieker te maken. Strandheem, gelegen langs de A7 nabij Drachten, combineert de idyllische charme van het strand met de gemakken van een centrale locatie. Kies voor Strandheem als uw trouwlocatie in Drachten en laat ons uw dag transformeren tot een onvergetelijk romantisch avontuur!

Het complete plaatje

Ervaar de betovering van het zand tussen uw tenen, de reflectie van het licht op het water en de omhelzing van de warme zon op uw huid. Ons uitgestrekte landgoed biedt de perfecte setting om uw huwelijk te vieren, direct aan het strand. Of u nu wandelt langs de waterkant, de bries door het groen voelt of geniet van de serene rust. De natuur is overal om u heen. Bij Strandheem is trouwen meer dan een ceremonie; Het is een onvergetelijke belevenis.

Kiezen voor Strandheem als uw trouwlocatie betekent een sfeervolle omgeving. En een dag die voor altijd in uw herinneringen zal blijven. Ontdek onze diverse bruilofts- en receptiearrangementen of kies voor een volledig op maat gemaakte trouwdag. Bij Strandheem wordt uw huwelijksdag een poëtisch avontuur, waar de natuur als stille getuige fungeert.

Bekijk de arrangementen!