Trouwlocatie Groningen

Trouwlocatie in Groningen

Voel je thuis aan het water bij Trouwlocatie Groningen, waar de magie van de golven en de warmte van het strand samensmelten. Om jullie bruiloft te transformeren tot een onvergetelijk avontuur. Bij Strandheem creëren we niet zomaar een setting; we scheppen een magische thuisbasis, omgeven door een betoverende ambiance en een adembenemend uitzicht op het strand.

De naam Strandheem vindt zijn oorsprong in het Germaanse ‘haima’, wat staat voor woning of thuis. Bij ons betekent het dat jullie je thuis voelen op deze bijzondere dag, met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, terwijl de golven zachtjes ruisen en het strand in de verte lonkt.

‘once in a lifetime’

Wij begrijpen dat jullie trouwdag een unieke belevenis is, een ‘once in a lifetime’-moment. Daarom ontzorgen wij jullie volledig, van de hartelijke ontvangst tot het spetterende feest dat hoort bij een huwelijksvoltrekking. Met meer dan veertig jaar ervaring bieden we diverse arrangementen, voor jullie intieme bruiloft en sfeervolle receptie tot een complete trouwdag.

Bij Trouwlocatie Groningen Strandheem zetten we in op een uitmuntende setting, waar gastvrijheid en liefde samenkomen. We heten jullie van harte welkom om samen met ons een prachtige bruiloft te beleven, omringd door de romantiek van water en strand. Het jawoord is gegeven; nu mogen jullie genieten van een onvergetelijk huwelijksfeest bij Strandheem.

Het complete plaatje

Bij Trouwlocatie Groningen Strandheem nemen we de zorg voor uw trouwdag serieus en bieden we een volledige service. Van de receptie tot het bruisende feest. Met ruim veertig jaar ervaring zorgen we ervoor dat uw trouwdag een onvergetelijke en zorgeloze gebeurtenis wordt. Of u nu droomt van een ceremonie aan het water, een feest in de buitenlucht of een intieme bijeenkomst binnen. Strandheem lijkt klaar te staan om aan uw wensen te voldoen. Wilt u meer details of specifieke regelingen bespreken. Neem dan contact met Strandheem voor een persoonlijk overleg. Bij Strandheem is uw huwelijksviering in goede handen is!