Trouwlocatie Strandheem

Trouwlocatie Strandheem

Bij Strandheem gaan we verder dan alleen het faciliteren van een trouwlocatie. Wij begrijpen dat jullie bruiloft een uniek moment is, een dag vol liefde, romantiek en blijvende herinneringen. Daarom nemen wij de zorg voor jullie speciale dag volledig op ons. Vanaf het warme welkom tot het spetterende feest dat onlosmakelijk verbonden is met de huwelijksvoltrekking.

Complete trouwdag

Met meer dan veertig jaar ervaring in het organiseren van bruiloften. Bieden wij een scala aan arrangementen die perfect aansluiten bij jullie wensen. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een sfeervolle receptie of een complete trouwdag, bij Strandheem hebben we de expertise en toewijding om van elk moment iets bijzonders te maken.

Laat ons jullie begeleiden op deze reis vol liefde en geluk, waarbij we de details regelen en de magie van jullie liefde tot leven brengen. Samen creëren we een onvergetelijke trouwdag, gevuld met liefdevolle momenten en omgeven door de prachtige setting van Strandheem.

Het complete plaatje

Met ons enorme landgoed is het mogelijk om te trouwen en een bruiloft te vieren aan het strand… Waar u zich ook bevindt op ons terrein, de natuur voert de boventoon. Als u bij Strandheem gaat trouwen bent u verzekerd van een sfeervolle locatie én een onvergetelijke dag! Er zijn verschillende bruiloft en receptie arrangementen te boeken, maar ook een complete trouwdag behoort tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Bij Strandheem draait het niet alleen om de locatie; het draait om het creëren van een onvergetelijke ervaring die al uw gasten bijblijft. Onze trouwlocatie aan het water biedt niet alleen een prachtig uitzicht op strand en meer. Maar ook een culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt. Onze cateringdiensten zijn ontworpen om u volledig te ontzorgen, zodat u kunt genieten van heerlijke gerechten en smakelijke drankjes op deze bijzondere dag.

Onze trouwlocatie is strategisch gelegen, direct aan de A7 afslag Frieschepalen, op slechts 25 minuten rijden van de stad Groningen, heerenveen en Leeuwarden. Bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn zorgvuldig overwogen, met voldoende ruimte voor uw gezelschap. Bij Strandheem kijken we ernaar uit om van uw trouwdag een betoverend en stressvrij evenement te maken, met water en strand als prachtig decor.