Uitjes Groningen

Welkom bij Strandheem, dé bestemming voor onvergetelijke uitjes Groningen!

Gelegen aan het prachtige meer van Strandheem bieden wij een scala aan avontuurlijke en ontspannende activiteiten voor vrienden, families en collega’s.
Voor degenen die op zoek zijn naar adrenaline en spanning, bieden wij een scala aan opwindende opties.
Stap in de wereld van competitie en strategie met onze spannende paintball-arena, waar teams het tegen elkaar opnemen in tactische uitdagingen te midden van het weelderige groen.
Of ervaar het gevoel van vrijheid op onze e-choppers terwijl je de schilderachtige paden en kronkelende wegen van Groningen verkent.

Voor fans van de iconische Nederlandse quizshow “Ik Hou van Holland” hebben we een interactieve spelervaring opgezet die de klassieke elementen van de show combineert met hilarische uitdagingen en trivia. Test je kennis, vier de Nederlandse cultuur en lach samen met vrienden en familie.
En voor degenen die graag een mysterie willen ontrafelen, bieden we ons spannende “Wie is de Mol?” spel aan. Werk samen, vind aanwijzingen en ontdek wie de verrader is terwijl je geniet van een spannende dag vol intriges en geheimen.

En nog veel meer!

Maar dat is nog niet alles! Voor degenen die houden van teambuilding en samenwerking, bieden wij ook een reeks teambuildingactiviteiten aan, zoals teamuitdagingen, survivaloefeningen en oriëntatietochten.
Versterk de band tussen teamleden terwijl je samen werkt aan uitdagende doelen en obstakels overwint.

Buffet of BBQ

Na al dat plezier is het tijd om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten.
Kies uit onze uitgebreide BBQ-opties, waar je kunt genieten van sappige hamburgers, gegrilde groenten en meer terwijl je uitkijkt over het glinsterende water van het meer.
Of trakteer jezelf op een heerlijk buffet met een scala aan smaken en gerechten om uit te kiezen.
Met Strandheem uitjes in Groningen ben je verzekerd van een dag vol avontuur, teambuilding, lekker eten en onvergetelijke herinneringen.
Kom langs en ontdek zelf waarom wij dé bestemming zijn voor uitjes in Groningen!