AR Citygame

Vanaf € 19,00 p.p.

AR Citygame: Op Avontuur met La Casa De Papel, No Time To Die en Undercover!

Bij Strandheem is het niet alleen mogelijk om een uitdagende VR-escape room te beleven, maar we brengen de spanning en sensatie ook naar de wijde omgeving met deze AR Citygame. Neem letterlijk een kijkje in de wereld om je heen door op onderzoek uit te gaan met een koffer of rugtas, gewapend met de nieuwste Augmented Reality-technologie.

Unieke AR Citygame

Bij deze unieke AR Citygame word je verdeeld in teams van ongeveer 8 personen. Elk team krijgt een tablet en een mysterieuze koffer of rugtas met aanwijzingen mee. Op de tablet verschijnt een kaart van de omgeving met intrigerende tekens. Zodra je binnen een straal van 20 meter van een opdracht bent, wordt het tijd om deze te ontrafelen.

Of het nu gaat om een doordachte vraag of een uitdagende opdracht, de spelbegeleider staat klaar om jullie avontuur te beoordelen aan de hand van de foto’s die jullie maken. Na afloop ontvangen jullie deze foto’s als tastbaar bewijs van jullie geweldige uitje. Dit avontuur is niet alleen geschikt voor teambuilding, maar ook perfect voor vrijgezellenfeestjes met een voorliefde voor pittige puzzels. Durven jullie het aan?

Meer tonen
AR-citygame

La Casa De Dinero

AR Citygame: Stap in de Wereld van Spannende Overvallen!

Dompel jezelf onder in de sfeer van Spanje en neem deel aan het meeslepende avontuur van de beroemdste boevenbende uit Madrid. Of je nu al bekend bent met de personages zoals Tokio, Berlin, Nairobi, en El Professor of niet, het maakt niet uit – dit uitje is gebaseerd op de spannende Netflix-serie La Casa De Papel, en jullie zijn de hoofdrolspelers!

In deze AR Citygame nemen jullie samen met El Professor deel aan een gedurfde bankoverval. Maar let op, El Professor is een perfectionist en wil zeker weten dat hij met het allerbeste team werkt. Het is aan jullie om dat te bewijzen! Bereid je voor op uitdagende puzzels, spannende missies, en een race tegen de klok terwijl jullie proberen de bank te overvallen. Durven jullie het aan om deel uit te maken van deze legendarische overval in de stijl van La Casa De Papel?

Meer tonen

No Time To Die

AR-Citygame: Word de Spion die de Wereld Redt!

Jullie missie, mochten jullie ervoor kiezen deze te accepteren, is simpelweg episch: red de wereld van de dreigende ondergang! Als ware spionnen zullen jullie uitgerust worden met een tablet én een koffer vol essentiële hulpmiddelen om de opdrachten tot een succesvol einde te brengen. Maar er is meer – jullie moeten ook proberen te achterhalen wat er precies met Skripal is gebeurd. Dit alles in een complexe missie die de grenzen tussen Augmented Reality (AR) en de echte wereld doet vervagen. Welkom in de spannende wereld van James Bond!

Gebaseerd op de legendarische verhalen van de beroemde geheimagent James Bond, worden jullie ondergedompeld in een avontuur vol actie, geheime missies en intrige. Zal het jullie lukken om de wereld te redden? Het lot van de mensheid ligt in jullie handen. Succes, agenten

Meer tonen
AR-Citygame
AR-citygame, Strandheem

Undercover

AR-Citygame: Infiltreren, Ontmaskeren, Overwinnen!

Betreed de schaduwrijke wereld van de misdaad als undercoveragenten in jullie missie om een groot drugsnetwerk te infiltreren. Jullie opdracht: ontdekken waar de volgende drugszending zal plaatsvinden. Maar pas op, want jullie doelwit is niemand minder dan de beruchte crimineel Marco V., een meedogenloze drugsbaas die niet terugdeinst voor geweld tegen zijn concurrenten.

Uitgerust met een koffer vol geavanceerde gadgets en als team van doorgewinterde undercoveragenten, is het jullie taak om Marco V. te volgen, zijn plannen te ontrafelen en hem genadeloos te ontmaskeren. De uitdaging ligt in samenwerking, slim gebruik van de verstrekte middelen en het behoud van jullie dekmantel.

Bereid je voor op een meeslepend avontuur waarin de grenzen tussen de virtuele en echte wereld vervagen. Alleen de meest sluwe en vastberaden agenten zullen slagen in deze missie. Zijn jullie klaar om undercover te gaan?

Meer tonen

INFORMATIE OVER DIT UITJE

  • € 19,00 per persoon (vanaf 12 personen)
  • € 228,00,- per groep (12 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken
Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen