Crazy Bingo

Vanaf € 16,00 p.p.

Crazy Bingo: Het Bingo Spel in een Nieuw Jasje!

Wie kent het niet, Bingo! Maar bij ons is het niet zomaar Bingo, het is Crazy Bingo bij Strandheem! We geven dit oer-Hollandse spel een compleet nieuwe draai, en geloof ons, het wordt fantastisch.

Een Ludiek Begin

We trappen af met een opfrisronde, de ouderwetse manier. Bollen rollen uit de bingo-machine, en wie roept als eerste ‘Bingo!’ door de zaal? Maar wacht, dit is slechts het begin. Onze geliefde entertainer leidt jullie op een ludieke manier door de avond. Het wordt een Crazy Bingo-ervaring die jullie niet snel zullen vergeten.

Meer tonen
Crazy bingo, Strandheem
Crazy bingo, Strandheem

Informatie over dit uitje!

Crazy Bingo:

  • € 16,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 272,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Meer tonen

Van Rare Verhalen tot Aanstekelijke Muziek

Verwacht je aan bizarre verhalen, opzwepende muziek, quizvragen, en opdrachten die jullie moeten uitvoeren. Alles om punten te scoren die later nodig zijn voor een echte Bingo. Er zullen meerdere rondes gespeeld worden, afhankelijk van het aantal bingo’s en groepen. En oh ja, de prijzen zijn werkelijk fantastisch. Denk aan heerlijk foute zonnebrillen, oogverblindend mooie kunstgeraniums, en wc-papier met een geldbiljetbedrukking. Schitterend, nietwaar?

Dus, bereid je voor op een avond vol gekkigheid, plezier en natuurlijk… Crazy Bingo bij Strandheem!

Meer tonen
Crazy bingo, strandheem

Crazy Bingo & Heerlijk Buffet: Een Perfecte Combinatie!

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol plezier en heerlijk eten bij Strandheem! Combineer de opwinding van Crazy Bingo met een smakelijk buffet, en je hebt de perfecte formule voor een geslaagde avond.

Eerst de Crazy Bingo Sensatie

Begin de avond met de sensationele Crazy Bingo-ervaring. Laat je meevoeren door bizarre verhalen, opzwepende muziek, quizvragen en leuke opdrachten. Verzamel punten, maak lawaai en ga voor die glorieuze Bingo! De prijzen zijn niet alleen fantastisch, maar ook hilarisch.

Vervolg met een Heerlijk Buffet

Na deze opwinding is het tijd om te genieten van een smakelijk buffet. Laat je verwennen door een scala aan gerechten, met voor elk wat wils. Van hartige gerechten tot heerlijke desserts, ons buffet biedt een culinaire ervaring die perfect aansluit bij de levendige energie van de avond.

Waarom deze Combinatie?
  • Dubbel Plezier: Geniet van de opwinding van Crazy Bingo en vul vervolgens je maag met heerlijk eten. Dubbel plezier, dubbel genieten!
  • Sociale Interactie: Een buffet is perfect om te socializen na een energieke ronde. Deel verhalen, lach samen en geniet van heerlijk eten.
  • Flexibiliteit: Met een buffet heb je de vrijheid om te kiezen wat je wilt eten. Voor ieder wat wils, zodat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Maak van je evenement een smakelijk en amusant feest door Crazy Bingo te combineren met een heerlijk buffet!

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen