De Alleskunner

Vanaf € 22,00 p.p.

De Alleskunner, Gedrevenheid, juichmomenten en saamhorigheid

De spektakel-studiospelshow De Alleskunner bij Strandheem biedt een spannende en vermakelijke afvalrace waarbij de deelnemers een serie ludieke spelopdrachten aangaan. De variatie in de spellen zal onthullen wie ditmaal De Alleskunner is.

De Alleskunner, het gekste uitje

Er zijn superveel snelle spelrondes bij De Alleskunner, evenveel spellen als deelnemers. Als jullie met 20 gasten komen, zijn er dus ook 20 spellen. Elke ronde valt er één kandidaat af. Daarin scheelt het dat het prima is als je iets niet goed kunt. Een groot deel gaat sowieso door naar de volgende ronde, enkel degene die als laatste eindigt, valt af. Zorg dat je in de race blijft!

Meer tonen

Meer Informatie over dit uitje

De Alleskunner
  • € 22,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 374,00 per groep (8 tot 16 personen)

Tijdsduur: Ongeveer 90 minuten

Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden

Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon

Culinaire Verfijning bij Strandheem

Bij Strandheem wordt elke dag eten en drinken een bijzondere ervaring. Tijdens uw verblijf nemen wij de catering op ons, met een culinaire invulling die perfect aansluit bij uw arrangement. Ontdek de veelzijdigheid van smaken met interessante combinaties, waarbij we hoge kwaliteitsstandaarden hanteren en trots zijn op onze aansluiting bij Koninklijke Horeca Nederland.

Meer tonen

Krankzinnige beleving

Het leuke aspect aan De Alleskunner is de krankzinnige beleving van allerlei gekke spellen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Weer eens wat anders dan één activiteit. Bij De Alleskunner heb je gigantisch veel afwisseling en is het leuk om te zien wat iedereen kan en hoe verschillend we zijn. Bovendien leidt de originele competitie tot hilarische taferelen.

Meer tonen

Mysterieuze microfoon

Er is nog iets bijzonders aan de spelbeleving. De Grote Spelleider leidt alles in goede banen, maar deze geheimzinnige presentator is niet zichtbaar. Er hangt alleen een mysterieuze microfoon in het studio-strijdveld. De stem die eruit klinkt, is waarschijnlijk nog mysterieuzer. Alsof jullie onderdeel zijn van een speciaal experiment. Wie weet. Deze stem geeft de spelinstructies aan.

Meer tonen

Gedrevenheid, juichmomenten en saamhorigheid

Dankzij de hoeveelheid spellen zijn er veel juichmomenten, overwinningsemoties en adrenalinekicks. Als je al tien rondes overleefd hebt, neemt de gedrevenheid nog meer toe. Zou je dan toch De Alleskunner zijn? Tegelijkertijd ontstaat er saamhorigheid tussen de overgebleven deelnemers. We made it. Voorlopig wel ja…

Meer tonen
De Alleskunner, Strandheem

Stuiterballenregen, kaarsvuur en blinddoek-challenge

Jullie staan zonder hulp. Wat gaat er gebeuren?

Die vage microfoon begint te spreken. Er zijn (nog) 30 deelnemers en er zijn maar 29 stuiterballen. Huh, waar dan? Ineens regent het stuiterballen uit de lucht. Iemand zal zonder bal overblijven en afvallen. Bij een andere opdracht moeten jullie zo snel mogelijk op afstand kaarsvuur uitschieten met een waterpistool. Ook is er een challenge waarbij jullie geblinddoekt worden… Over alle andere opdrachten houden we de kaken stijf op elkaar. Ontdek het maar.

Meer tonen

BBQ Genot na de Uitdagingen

Na een dag vol inspanning is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke BBQ. Het geurige aroma van gegrild vlees vult de lucht terwijl jij en je teamleden plaatsnemen voor een welverdiende maaltijd. Denk aan sappige hamburgers, smakelijke spiesjes, en verrukkelijke groenteschotels – allemaal vers van de grill.

Waarom Deze Combinatie?
  • Beloning na Inspanning: Na alle uitdagingen is er niets beters dan een smakelijke beloning. Een BBQ is de perfecte manier om te ontspannen en samen te komen.
  • Teamopbouw: De activiteiten van ‘De Alleskunner’ bevorderen teambuilding. De informele sfeer van een BBQ geeft iedereen de kans om informeel met elkaar te praten en te ontspannen.
  • Dagvullend Programma: Met ‘De Alleskunner’ en een BBQ heb je een dagvullend programma dat geschikt is voor allerlei soorten groepen, van bedrijfsuitjes tot vriendengroepen.

Maak van jullie dag een onvergetelijke ervaring door ‘De Alleskunner’ te combineren met een heerlijke BBQ bij Strandheem!

Meer tonen
Barbecue

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen