E-Chopper

Vanaf € 37.50 p.p.

Toffe roadtrip met een elektrische chopper

De E-Chopper bij Strandheem straalt een al stoerheid uit. Allereerst vanwege de brede wielen. Ten tweede door de vormen en het lijnenspel. Al met al is het een dankbaar object voor foto’s/filmpjes op Instagram en TikTok. Het voertuig is ook gewild bij echte levensgenieters en liefhebbers van leuke en gezellige toerritten. Samengevat kan eigenlijk iedereen wel uit de voeten met zo’n opvallende en unieke verschijning.

Informatie over dit uitje

E-Chopper tour bij Strandheem:
 • Route 3 uren € 37,50 p.p.
 • Hele dag € 52,50 p.p (max. 60 kilometer)

Bijzonderheden:

 • Minimum leeftijd 16 jaar
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
 • Geen rijbewijs, geen probleem. Wij hebben voor een stoer alternatief DE E-Fatbike!
 • Vooraf onderteken je het verhuurcontract en ga je akkoord met de algemene voorwaarden
 • Bekijk de veelgestelde vragen

Aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland:

Trots zijn we lid van Koninklijke Horeca Nederland, wat onze betrokkenheid bij kwaliteit en professionaliteit onderstreept.

Meer tonen
E-Chopper Strandheem

E-Chopper

Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem in het coulissenlandschap van het westerkwartier, de friese meren of de bossen van bakkeveen Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne bikergevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

Meer tonen

E-Chopper tour compleet

 • 14.00 uur – Ontvangst met koffie en oranjekoek.
 • 14.30 uur – E-chopper tour
 • 17.30 uur – BBQ populair met 3 consumpties.

Tijdsduur: Ongeveer 5 uren

Kosten € 72,50 p.p. vanaf 8 personen.
Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens.

Meer tonen

E-chopper voor kleine en grote gezelschappen

Ontdek de Regio met de E-Chopper bij Strandheem

Stap op de E-Chopper en ervaar een unieke activiteit bij Strandheem. Deze elektrische scooter biedt een combinatie van actie en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar romantiek met z’n tweeën, gezelligheid met het gezin, of een stoere rit met collega’s, vrienden of familie, de E-Chopper zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

 • Veelzijdigheid voor Elk Gezelschap: De E-Chopper is geschikt voor diverse gezelschappen. Of je nu met z’n tweeën bent of een grotere groep van 30 personen, Strandheem biedt mogelijkheden voor iedereen. Voor grotere groepen is maatwerk mogelijk op aanvraag.
 • Vanaf 8 Personen: Voor groepen vanaf 8 personen gaan de mogelijkheden verder. Combineer de E-Chopper tour met andere arrangementen en creëer een dagvullend programma vol plezier en ontdekking.
 • Verken de Drie Noordelijke Provincies: Stap op de E-Chopper en verken de prachtige omgeving van de noordelijke provincies. Laat de elektrische kracht je voortstuwen terwijl je geniet van het landschap.
 • Dagvullend Programma: Strandheem biedt de mogelijkheid om van de E-Chopper tour een dagvullend programma te maken. Combineer het met andere activiteiten en arrangementen voor een onvergetelijke ervaring.

Breng de regio tot leven met de E-Chopper tour bij Strandheem. Ontdek de vrijheid van elektrisch rijden en geniet van een gezellige en actieve dag in goed gezelschap.

Meer tonen

AR Citygame

Combineer een gaaf voertuig met een spannende citygame.
Dankzij de gave E-Chopper voelt het alsof je een echte biker bent. Bovendien beleef je een mooie rondrit door de regio. Je krijgt een smartphone of tablet mee met hierop een citygame in thema. In teamverband speel je de opdrachten en
beantwoord je de vragen.

Puzzeltocht als extra plezierelement

Nu is een tocht op de E-Chopper sowieso al een belevenis. Maar het puzzelaspect geeft de activiteit extra glans. Deze bijkomende uitdaging telt als plezierelement vol vraagstellingen in de thema’s Undercover, La Casa De Dinero of No Time To Die. Dit maakt het samengevat een topactiviteit in combinatie met het vrije, avontuurlijke en milieuvriendelijke karakter.

La Casa De Dinero

Stap op de E-Chopper en beroof de bank van Madrid. Jij bent nu onderdeel van El Professors bende. Dit is een escape room op wielen. De smartphone navigeert jullie naar boeiende plekken en ondertussen speel je verschillende opdrachten.
Samen met El Professor bereid je de bankoverval voor maar zijn jullie wel het beste team om mee te werken?

Undercover

Deze game is gebaseerd op de bekende Netflix-serie. Jullie vormen zelf een undercover operatie door de omgeving van Strandheem. Samen met een E-Chopper rijden jullie naar de gemarkeerde punten. Eenmaal aangekomen beantwoorden jullie vragen en spelen opdrachten. Het is doel is duidelijk:
ontmasker Marco V. en onderschep zijn zending.

No Time To Die

De AR (Augmented Reality) Citygame ‘No Time To Die’ is een echte wereld gecombineerd met een virtuele wereld. Jij en de andere spelers zullen met de E-Chopper navigeren door een aangrijpend verhaal terwijl jullie ondertussen lastige puzzels oplossen. Stap in de MI6 en ontrafel wat er met jullie vriend Skripal is gebeurd.

Informatie over dit uitje:
 • € 50,50,- per persoon (vanaf 12 personen)
 • Tijdsduur ongeveer 3 uren.
Meer tonen
E chopper AR citygame, strandheem

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen