Moorddiner

Vanaf € 50,95 p.p.

Ultieme combinatie van een diner en een uitje met spanning, humor en slimmigheden.

De spanning neemt toe in dit vermakelijke groepsuitje Moorddiner voor vrienden, families en bedrijven. Er is een moord gepleegd en het is aan jullie de taak om te onthullen wie de moordenaar is. Misschien ben jij het zelf wel, wie weet. Het belooft een onvergetelijk diner te worden.

Van voorgerecht tot moordontmaskering

Het Moorddiner is een hardloper bij Partycentrum Strandheem. Dat komt omdat dit uitje een verrassende insteek heeft en voor heel wat interactie zorgt. Originaliteit en gezelligheid maken van deze groepsactiviteit een aanrader die je niet mag missen. Van voorgerecht tot ontmaskering: er gebeurt een hoop en het is voor alle deelnemers een uitdaging om te ontrafelen wie er achter de moord zit. Na het dessert is het zover. Raden jullie het goed?

Meer tonen

Meer informatie over dit uitje

Moorddiner:
  • Tijdsduur: Ongeveer 3,5 uur.
  • Kosten: € 50,95 p.p. Met een minimum van 20 gasten.
  • Inclusief 4 consumpties
  • Inclusief 3 gangen buffet
Meer tonen

Vloeiend moordprogramma

Tussen de gangen door nemen de spelonderdelen, verklaringen én verdachtmakingen toe. Het leidt tot een vloeiend en dynamisch programma waarbij iedereen geniet van het eten en het mysterie van de moord. Dankzij een dergelijke invulling van de avond is er genoeg afwisseling en gespreksstof. Want wat die collega vertelde, klonk niet waterdicht. En oma kwam met behoorlijk wat onzin op de proppen. Toch ietwat onheilspellend: we zijn allemaal verdacht.

Meer tonen
moorddiner, Strandheem

Spanning, humor en slimmigheden

Wat deze activiteit Moorddiner vooral zo spannend en grappig maakt, zijn de manieren waarop de deelnemers hun toegekende rollen bekleden. Er worden zomaar allerlei nieuwe talenten onthuld van vrienden, collega’s en familieleden. De één pareert een verdachtmaking op sluwe wijze, de ander danst om de feiten heen en weer een ander is roomser dan de paus (bijzonder schijnheilig in dit geval). Prikken jullie erdoorheen of niet?

Meer tonen

Moordinner bij Partycentrum Strandheem

Het Moorddiner boek je bij Partycentrum Strandheem, op twintig minuten rijden vanaf Heerenveen en de stad Groningen. Vanaf Leeuwarden ben je ongeveer dertig minuten bezig. In beide gevallen voelt het redelijk vlot aan, door de uitstekende verbindingen. Wil je ‘een uitje’ en ‘uit eten’ op een prachtige wijze combineren? Wacht dan niet langer en neem het besluit om deze activiteit te reserveren!

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen