Oh, Wat Een Decennium

Vanaf € 16,00 p.p.

De leukste onderwerpen!

Van Pacman en Super Mario Bros tot Batman en The Notebook. Wat weten jullie nog van vroegere computerspellen en films? En hoe komen jullie de andere spelrondes door?
Deze spelshow springt langs allerlei onderwerpen, bijvoorbeeld sport, dieren en de grootste nieuwsfeiten. Mandela, 9/11 en de vuurwerkramp in Enschede, noem maar op.

Oh, Wat Een Decennium (80’s, 90’s of 00’s)

Herbeleef een nostalgisch decennium, met het trainingspak, Titanic en de Spice Girls. Tijden van flippo’s de Furby en boybands. Kies het decennium van je voorkeur en stap in de tijdmachine.

Meer tonen

Nostalgie Quiz (80’s, 90’s of 00’s)

Oh, Wat Een Decennium (80’s, 90’s of 00’s) is een interactieve teamstrijd met leuke spelletjes. Een vrolijke spelshow vol nostalgie. Welkom in je voorkeursdecennium. Jullie ondergaan een vragenvuur over de karakters van je favoriete series en ook de intro’s en soundtracks komen voorbij. Meezingen met nostalgisch entertainment!

Meer tonen

Informatie over dit uitje

Oh, Wat Een Decennium
  • € 16,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 272,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: Ongeveer 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
Kinderen tot 5 jaar: Gratis

Meer tonen

Het WK, Angry Birds of de Golfoorlog

Veel mensen hebben de jaren 80, 90 of 00 bewust meegemaakt. Bepaalde
gebeurtenissen zijn zorgvuldig opgeslagen in het collectieve geheugen. Of toch niet?

Want wie gaf eigenlijk ook alweer die ene pass op Dennis Bergkamp tijdens het WK van 1998 tegen Argentinië? Welke belletjes gaan er rinkelen bij Angry Birds? Wanneer begon Operation Dessert Storm?

Meer tonen

Spelshow

De spelshow Oh, Wat Een Decennium (80’s, 90’s of 00’s) heeft een prettige dynamiek met meerdere spelrondes. De invulling verschilt per decennium. Speel bijvoorbeeld levend Tetris en blink uit bij de trainingsjasestafette. Raad het geluid van vroeger, maak een keuze uit diverse antwoorden bij de nostalgische fotoshow en graai in de grabbelton van de tegenstander. Bij de spellen wordt er ‘geld’ verzameld. Mogelijk guldens… Speel bijvoorbeeld levend Tetris en blink uit bij de trainingsjasestafette.

Meer tonen

Finaleronde

Na alle gekte van de vorige rondes is het tijd voor de enige echte finaleronde. Dat wordt wel even wennen, want het gaat er nu niet om of jij iets weet. Het gaat erom dat de tegenstander het niet weet. Denk je dat dit het geval is, dan druk je zelf op de knop.

Weten ze het antwoord inderdaad niet? Mooi, dat betekent kassa voor jullie. Welk team gaat het slimst om met de druk en de drukknop?

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen