The Big Music Quiz

Vanaf € 16,00 p.p.

Dé ultieme showdown van melodieën, ritmes en gezelligheid!

Welkom bij The Big Music Quiz, waar muziek, spel en gezelligheid samenkomen voor een onvergetelijke avond vol entertainment! Stap binnen en laat je onderdompelen in de bruisende sfeer van onze muzikale wereld, waar elke noot en elk ritme bijdraagt aan de feestvreugde.

Dans de Dans

Bij ons draait alles om plezier en uitdaging, en dat zie je terug in de diverse rondes en spellen die we voor je hebben klaarstaan. Bereid je voor op een meeslepende ervaring, waarbij je dansend de dansvloer betreedt in “Dans de Dans”, waar teams strijden om de meest iconische dansmoves te imiteren. Of laat je muzikale kennis zien in “Volgende Twee”, waarbij het aanvullen van de volgende twee zinnen van een gestopt liedje een ware uitdaging vormt.

Meer tonen

Meer informatie

The Big Music Quiz

€ 16,00 per persoon (vanaf 17 personen)
€ 272,- per groep (8 tot 16 personen)
Tijdsduur: circa 90 minuten
Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken
Bijzonderheden:

Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Culinaire Verzorging bij Strandheem: Eten en drinken zijn dagelijkse rituelen die bij ons een bijzondere invulling krijgen. Laat u verwennen door onze culinaire verzorging die aansluit bij uw behoeften en arrangement.

Meer tonen

Emoji"s

Maar we gaan nog verder! Test je vaardigheden in het raden van nummers aan de hand van emoji’s, breng bekende hits tot leven door ze uit te beelden, of laat je creativiteit de vrije loop in het tekenen van legendarische albumhoezen. Elk spel is een bron van vermaak en adrenaline, en zorgt voor een onvergetelijke avond voor alle deelnemers.

 

Meer tonen
Themafeesten
Crazy bingo, Strandheem

Feestcafé

hoogtepunten, hilarische momenten en onverwachte wendingen

En natuurlijk draait het niet alleen om de spellen – de competitie tussen de teams zorgt voor een extra dosis spanning en sensatie. Onze enthousiaste entertainer verdeelt jullie in teams en moedigt iedereen aan om het beste van zichzelf te geven. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiefeest of een avondje uit met vrienden, The Big Music Quiz is dé activiteit waar iedereen naar uitkijkt.

Dus bereid je voor op een avond vol muzikale hoogtepunten, hilarische momenten en onverwachte wendingen. Doe mee en laat je verrassen in ons feestcafé van melodieën en herinneringen – want hier is het altijd feest!

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen