VR Escaperoom

Vanaf € 25,00 p.p.

VR Escaperoom – Betreed de Digitale Dimensie!

Welkom in een wereld waar grenzen vervagen en entertainment tot leven komt! Met onze sensationele VR Escaperoom duik je in een digitale dimensie vol avontuur en spanning. Ben je klaar voor een glimp van wat je te wachten staat? Hier gaan we:

Betreed de Toekomst van Plezier met onze Waanzinnige Virtual Reality Games!

Je draagt een VR-bril waarmee je 360 graden om je heen kunt kijken, ondergedompeld in een virtuele wereld.
De spellen, waaronder La Casa De Dinero, Stripclub en Squad Game, volgen allemaal hetzelfde concept en worden gespeeld in teams van ongeveer 6 personen. Tijdens het spel heeft één persoon de VR-bril op, terwijl de rest van het team actief deelneemt aan de ervaring.

Doel:
 • De games zijn ontworpen als virtuele escape rooms die aan tafel worden gespeeld.
 • Terwijl één teamlid zich in de virtuele wereld bevindt, zoekt de rest van het team naar aanwijzingen in fysieke materialen op tafel, zoals teksten, foto’s en gadgets.
 • Bij La Casa De Dinero en Stripclub wint het team dat als eerste de kluis centraal op tafel opent.
 • In Squad Game wint het team met de meeste punten.
Teaminteractie:
 • Bij Squad Game kunnen de andere teamleden ook deelnemen via hun smartphones.
 • Teams spelen tegen elkaar, wat zorgt voor een dynamische en competitieve sfeer.

Kortom:

 • Beleef een escape room-ervaring aan tafel met de innovatieve VR Escaperoom.
 • Het draait allemaal om samenwerking, slimme puzzeloplossingen en het verslaan van de tegenstand om als winnaar uit de digitale dimensie te komen!
 • Bereid je voor op een grensverleggende reis waar de virtuele en echte wereld samenkomen. Ben jij klaar voor de uitdaging?
Meer informatie over dit uitje:
 • € 25,- per persoon (vanaf 12 personen)
 • € 300,- per groep (tot en met 12 personen)
 • Tijdsduur: 90 minuten
 • Alleen in combinatie met eten en drinken
Meer tonen
VR Escaperoom

La Casa De papel

De hitserie van Netflix, de bende uit Spanje. Nu bij Strandheem: La Casa De Papel – VR Escaperoom. Gewapend met een Virtual Reality bril en je medespelers ga je op zoek naar het geld. En als je het dan gevonden hebt is het tijd voor een uitgebreide BBQ.

Op zoek naar de kluis

Met La Casa De Papel – VR Escape Game verzeker je jezelf van een uniek uitje. Berlin, Tokio, Oslo, Lissabon en El Professor. Het zijn bekende namen als je fan bent van de serie. Als je nog niet bekend met La Casa De Papel is dat ook geen enkel probleem. Samen met je team probeer je de Munt van Spanje te overvallen. Met behulp van puzzels, opdrachten en hints probeer je zo snel mogelijk in de kluis te komen, op zoek naar het geld.

Compleet Arrangement

Trek een rode overall aan, zet je masker op én natuurlijk je bril. La Casa De Papel, speel je nu zelf. El Professor neemt het nog één keer met je door. Paspoorten, een kompas, de blueprint, een metrokaart en telefoonnummers. Het ligt allemaal voor je klaar om mee te nemen de bank in. Eenmaal binnen heb je maar één doel. Kraak de kluis!

Game-uitleg La Casa De Papel

Tijdens La Casa De Papel – VR Escaperoom heeft er één teamlid een VR-bril op. In de game zelf word aangegeven wanneer de bril doorgegeven wordt aan een ander teamlid. De overige teamleden, het spel wordt in teams van 6 personen gespeeld, spelen zeker mee. Met behulp van de bijbehorende gadgets lost het team verschillende puzzels en raadsels op, als in een echte escape room. De spelers kunnen op een tablet mee kijken met de VR-bril. Er kunnen een onbeperkt aantal deelnemers meespelen door de hoeveelheid brillen die we hebben

Meer tonen
VR Escaperoom

Welkom in de Virtuele Arena van VR Squad Game

Gebaseerd op de Epische Netflix Serie Squid Game!

Duik in de wereld van de populaire Netflix-serie Squid Game met onze meeslepende VR Squad Game. Een 90 minuten durend avontuur dat het virtuele en echte leven naadloos combineert. Klaar om je grenzen te verleggen? Hier is wat je te wachten staat:

Een Teambuilding Spektakel:

VR Squad Game is meer dan een spel; het is een echte teambuilding-uitdaging. Ontworpen voor teams van maximaal 6 personen, ben je afhankelijk van samenwerking en uitstekende communicatie om te overleven.

Virtuele en Echte Uitdagingen:

Je staat voor zowel virtuele als echte uitdagingen die rechtstreeks uit de Squid Game-serie komen. Red Light, Green Light, Dalgona-prikken en het lopen over de Glazen – je zult ze allemaal tegenkomen. Een dynamische mix van gamen in de virtuele wereld en actieve uitdagingen in de echte wereld.

Zoeken naar Antwoorden:

Terwijl één teamlid zich stort op de virtuele ervaring, zoeken de andere teamleden naar aanwijzingen en antwoorden in afbeeldingen en puzzels op tafel. Een combinatie van denkwerk en actie, waarbij de inbreng van elk teamlid cruciaal is.

Smartphone Interactie:

Smartphones worden de poort naar beslissingen. Andere teamleden beantwoorden vragen die de deuren beïnvloeden die geopend moeten worden. Kies verstandig, want de verkeerde deuren kunnen je fataal worden!

Teamwerk of Eliminatie:

In tegenstelling tot individuele prestaties draait het bij VR Squad Game allemaal om teamwork. Onze gamemaster gidst je door het spel, geeft hints waar nodig, maar herinnert je er ook aan dat weigeren betekent elimineren. Het lot van het team ligt in jullie gezamenlijke handen.

Bereid je voor op de Ultieme Mix van Virtueel Avontuur en Echte Actie – VR Squad Game staat op het punt te beginnen!

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen