Wedden dat ik het kan!

Vanaf € 22,00 p.p.

Een onvergetelijke setting en gekke records als uitdaging

Spektakel gegarandeerd in de heerlijke XXL-spelshow Wedden Dat Ik Het Kan?! Jullie komen terecht in een lookalike studio met professionele audio- en lichteffecten. Een interactief groepsuitje bij Strandheem, behorend tot onze topactiviteiten. Wedden Dat Ik Het Kan?!

Wedden?!

Het is de ultieme uitdaging om allerlei gekke opdrachten te voltooien en daarbij het liefst meteen ook nieuwe records te vestigen. Dat gaat gepaard met de nodige hilariteit. Het enthousiasme golft van de stoelen als er weer iemand vol overtuiging roept: ‘Wedden Dat Ik Het Kan?!’

Meer tonen

Meer informatie over dit uitje

Wedden dat ik het kan!
 • € 22,00 per persoon (vanaf 17 personen)
 • € 374,00 per groep (8 tot 17 personen)
 • Tijdsduur: Ongeveer 90 minuten
 • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

Zeer professionele studio: hoogwaardige spelshow

Meer tonen

Drukknoppen, fearfactor en plezier

Kun jij sneller dan je collega of vriend(in) uit de ‘drukknoppentunnel’ komen? Of ben je de allersnelste van deze maand of zelfs dit jaar? Hoe zit het met de Fear Factor van je familieleden? Wie durft het aan om onbekend eten te proeven? En hoeveel mensen zouden er eigenlijk in een Mini Cooper passen? De ingerichte zaal barst van het plezier.

Meer tonen
Wedden dat, Strandheem

Unieke studio

Een gaaf aspect aan deze groepsactiviteit is uiteraard de bijzondere ruimte waarin de spelshow georganiseerd wordt. Partycentrum Strandheem en de ingerichte zaal is speciaal omgebouwd voor deze spelshow dat is uniek in Noord-Nederland. Daardoor is ‘Wedden dat…’ een extra tof personeelsuitje of familiefeest: dit zie en doe je niet heel vaak en het valt sowieso goed in de smaak.

Meer tonen

Wedden Dat Ik Het Kan - Speelse Wedstrijd met Feestelijk Buffet of BBQ!

Wedden Dat Ik Het Kan is een fantastische spelshow die plezier, uitdagingen en weddenschappen combineert. Stel je voor dat je deze spannende spelshow combineert met een heerlijk feestelijk buffet of een sappige barbecue. Hier is hoe je dat zou kunnen aanpakken:

Wedden Dat Ik Het Kan Spelshow: Competitie en Entertainment
 • Uitdagingen: Laat deelnemers wedden dat ze bepaalde uitdagingen kunnen voltooien. Deze kunnen variëren van fysieke stunts tot slimme puzzels.
 • Weddenschappen: Voeg een extra laag spanning toe door weddenschappen af te sluiten.
 • Wie denkt dat zijn teamgenoot de uitdaging kan voltooien en wie durft te wedden tegen?
 • Entertainment: Maak de sfeer luchtig en vol humor. Een ervaren presentator kan de deelnemers en het publiek vermaken met grappige opmerkingen en aanmoedigingen.
Feestelijk Buffet of BBQ: Eten als Beloning

Na een spannende spelshow is het tijd voor een smakelijke beloning. Hier kun je kiezen tussen een feestelijk buffet of een heerlijke barbecue.

Feestelijk Buffet:
 • Diverse Opties: Zorg voor een buffet met diverse gerechten. Van smakelijke salades tot warme gerechten en decadente desserts, er is voor elk wat wils.
 • Ontspannen Sfeer: Een buffet creëert een ontspannen sfeer waar mensen kunnen kiezen waar ze zin in hebben en op hun eigen tempo kunnen genieten van het eten.
BBQ Feest:
 • Sappige Gerechten: Serveer sappige hamburgers, gekruide spiesjes, gegrilde groenten en meer. Een BBQ geeft een informele en gezellige sfeer.
 • Buiten Genieten: Als het weer het toelaat, organiseer de BBQ buiten voor een informele en ontspannen setting.
Waarom Deze Combinatie?
 • Dynamisch Evenement: De combinatie van een energieke spelshow met een smakelijk buffet of BBQ zorgt voor een evenement dat dynamisch en boeiend is.
 • Teambuilding: De competitieve elementen van de spelshow en de informele setting van het eten bevorderen teambuilding.
 • Dagvullend Plezier: Met weddenschappen, uitdagingen, heerlijk eten en een ontspannen sfeer heb je een dag vol plezier en vermaak.

Durf je de weddenschap aan te gaan? Combineer Wedden Dat Ik Het Kan met een feestelijk buffet of BBQ bij Strandheem voor een onvergetelijke ervaring!

Meer tonen
Barbecue, strandheem

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen