Westerngames

Vanaf € 19,00 p.p.

Yiiiiihaa! de Westerngames

Welkom bij de Westerngames, waar avontuur en plezier hand in hand gaan! Ben je klaar om een stap terug in de tijd te zetten en de magie van het Wilde Westen te ervaren? Yiiiiihaa! Trek die cowboyhoed stevig aan en laat de innerlijke cowboy of cowgirl in je los!

Informatie over dit uitje

Westerngames
  • € 19,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 323,- per groep (8 tot 16 personen)

Tijdsduur: Ongeveer 90 minuten.
Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
Kinderen tot 5 jaar: Gratis

Westerngames compleet:

Welkom bij het complete middagprogramma van de Westergames, met een BBQ in American stijl! Bereid je voor op een onvergetelijke middag vol avontuur, competitie en heerlijk eten. Hier is een overzicht van wat je te wachten staat:

  • 14:30 uur – Ontvangst met koffie en donut
  • 15:00 uur – Westerngames
  • 15:45 uur – Pauze met consumptie.
  • 16:00 uur – Westerngames (vervolg)
  • 17:00 uur – American BBQ met 4 consumpties

Tijdsduur: Ongeveer 4.5 uren
Kosten: € 65,00 p.p. vanaf 17personen. Groepen kleiner dan 16 personen prijs op maat.
Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens.

Meer tonen

Western schiethuisje

Of je nu binnen in een gezellige zaal of buiten onder de open hemel bent, de Westerngames kunnen overal plaatsvinden. Stel je voor: de ruimte wordt omgetoverd tot een authentieke western saloon, compleet met houten balken, sfeervolle lantaarns en deuntjes uit vervlogen tijden. De schietactiviteiten vinden plaats in speciale schiethuisjes, waar jullie in teams de strijd met elkaar aangaan om zoveel mogelijk punten te scoren. Van geweren tot handbogen, pistolen en zelfs blaaspijpen – er is genoeg keuze om jouw innerlijke scherpschutter naar boven te laten komen!

Meer tonen

Rodeostier Bully

Maar wacht, er is nog meer te beleven! Naast het schieten zijn er nog tal van andere spannende spellen die je kunnen uitdagen, zoals het behendige bierpulschuiven en het strategische ringwerpen. En laten we de legendarische Western Quiz niet vergeten, waarbij je jouw kennis over het Wilde Westen kunt laten zien en flink wat punten kunt verdienen. En wie mag er absoluut niet ontbreken bij de Westerngames? Onze eigen rodeostier, ‘Bully’! Durf jij de uitdaging aan en probeer je hem te temmen? Wie weet houd jij het wel het langst vol op zijn wilde rit!

Meer tonen

Westerngames bij Strandheem

Dus haal die lasso maar tevoorschijn, zet je sporen in en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier bij de Westerngames! Het belooft een waar spektakel te worden dat je nog lang zal bijblijven. Dus wees erbij en maak je klaar voor een reis terug naar de tijd van het Wilde Westen! bij Strandheem.

Meer tonen

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem, Het uitjescenrtum van Noord-Nederland licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 naast Drachten afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo’n 700 auto’s. Parkeren is uiteraard gratis.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen