Wie is de mol?

Vanaf € 19,00 p.p.

Wie is oprecht en wie is de boel aan het bedonderen?

Bij Wie Is De Mol bij Strandheem gaan jullie samenwerken in teams, maar één teamlid is niet te vertrouwen. Het is een uitdaging om te achterhalen om wie het gaat. Komen jullie erachter wie de Mol is? Deze leuke activiteit is uitstekend geschikt als uitje met familie, vrienden of collega’s.

Het leukste groepsuitje!

Jullie arriveren bij Partycentrum Strandheem, waar jullie – afhankelijk van het gekozen arrangement – welkom worden geheten met een lunch of koffie en thee (tip: een barbecue na afloop is ook mogelijk). Vervolgens krijgen jullie allemaal een gesloten envelop met daarin een rol en een beschrijving van die rol. Het totale gezelschap wordt verdeeld in twee teams. Elk team heeft een Mol in het andere team, uitverkoren door de envelop. Niemand weet wie die cruciale rol heeft gekregen.

Meer tonen

Informatie over dit uitje

Wie is de Mol
  • € 19,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 323,- per groep (8 tot 16 personen)

Tijdsduur: Ongeveer 90 minuten

Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
Kinderen tot 5 jaar: Gratis

Bij Strandheem wordt jullie pubquiz een onvergetelijke ervaring. Bereid je voor op een avond vol plezier, uitdaging en gezelligheid met de Pubquiz bij Strandheem.

 

Meer tonen

Wie is de mol?

Het leukste spel op tv speel je bij ons, de behendigheidspelen worden aangepast aan groepsgrootte, locatie en uw wensen. Voorbeelden van activiteiten zijn; balansspel, geweer schieten, handboog schieten, limbo dansen, bowlingbal stapelen, sumoworstelen, decolleté behendigheid, bierpulschuiven, blackjack tafel, rodeostier, letterpakkenspel, blokken stapelen en op het matje.

Meer tonen
Wie is de Mol, Strandheem

Wie is de mol? Medium

  • 15:00 uur – Wie is de mol?
  • 17:00 uur – BBQ populair

Kosten: € 40,50 p.p. vanaf 17 personen, groepen kleiner dan 17 personen prijs op maat. Tijden, consumpties en invulling aanpasbaar naar wens.

Meer tonen

Wie is de mol? Compleet

Een complete middag vol lol en hilarische momenten, eten en drinken, het kan bij ons met het programma Wie is de mol? Compleet:
  • 14:30 uur – Ontvangst met koffie en gebak.
  • 15:00 uur – Wie is de mol?
  • 15:45 uur – Pauze met consumptie.
  • 16:00 uur – Wie is de Mol? (vervolg)
  • 17:00 uur – BBQ populair met 4 consumpties
  • 19:00 uur – Einde

Tijdsduur: Ongeveer 4.5 uren

Kosten € 60,65 p.p. vanaf 17personen. Groepen kleiner dan 16 personen prijs op maat.

Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens.

Meer tonen

Punten verdienen

Tijdens Wie Is De Mol kunnen de teams punten verdienen aan de hand van uitdagende opdrachten. Bij beide teams is er een Mol actief. Deze saboteur probeert ervoor te zorgen dat dit team minder punten verdient dan het andere team. Wie heeft er een dubbele identiteit? Zelfs je beste vriend(in), collega of familielid is niet te vertrouwen op dit moment. De spanning stijgt naarmate er steeds meer verdachtmakingen komen.

Meer tonen

Wie is de mol spelrondes

Wie Is De Mol bij Strandheeem begint met de enveloppen en een korte uitleg. Daarna volgt er een denkspelronde om de hersens flink te laten kraken, gevolgd door doe-activiteiten en tenslotte het echte ‘Wie Is De Mol?’-spel. Jullie groep wordt idealiter in kleine teams van 5 tot 8 spelers verdeeld. In overleg zijn er andere aantallen mogelijk. Welk team verzamelt de meeste punten en wint de felle teamstrijd? Voorbeelden van activiteiten zijn geweerschieten; handboogschieten; limbodansen, sumoworstelen en decolleté-behendigheid. Verder is er optioneel een rodeostier en een blackjacktafel.

Meer tonen

Prachtlocatie aan het water

Wie Is De Mol belooft humor, actie en oprechte twijfels: was dat onhandigheid of was dat sabotage? De activiteit vindt plaats op een prachtlocatie aan het water van Strandheem. Ons partycentrum biedt hier de beste uitjes in combinatie met eten en drinken. Reserveer dit groepsuitje vroegtijdig om teleurstelling (bijvoorbeeld door een volgeboekte datum) te voorkomen.

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in Noord-Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 naast Drachten, afslag Surhuisterveen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo’n 700 auto’s. Parkeren is uiteraard gratis.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen