Vergaderen Drachten

Kies voor Inspiratie: Vergaderen op een Unieke Locatie!

Zeg nu zelf, waarom zou je kiezen voor een gewone vergaderlocatie als je ook voor een inspirerende setting kunt gaan? Maak je keuze voor de prachtige omgeving van Strandheem, waar vergaderen veel meer is dan alleen een saaie bijeenkomst. Hier word je omgeven door water en groen, met een eigen strand en alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Strandheem biedt niet alleen een veelzijdig zalencentrum, maar ook uitstekende horecavoorzieningen en een scala aan boeiende activiteiten. En dat allemaal binnen handbereik van Drachten!

Waarom Strandheem?
  • Inspirerende Omgeving: Omgeven door water en groen biedt Strandheem een inspirerende omgeving die de creativiteit stimuleert en bijdraagt aan productieve vergaderingen.
  • Eigen Strand: Met een eigen strand tot je beschikking kun je tijdens pauzes genieten van een verfrissende wandeling langs het water of zelfs ontspannen op het strand.
  • Veelzijdig Zalencentrum: Of je nu een intieme vergadering met een klein team organiseert of een grootschalig evenement plant, het veelzijdige zalencentrum van Strandheem past zich aan aan jouw behoeften.
  • Uitstekende Horeca: Geniet van culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes verzorgd door ons professionele horecateam, om energiek en geïnspireerd te blijven.
  • Diverse Activiteiten: Voeg een extra dimensie toe aan je vergadering met diverse activiteiten die teambuilding bevorderen en voor een ontspannen sfeer zorgen.
  • Centrale Locatie bij Drachten: Gemakkelijk bereikbaar, Strandheem is gelegen naast Drachten, waardoor het een handige en centrale plek is voor vergaderingen en evenementen.
  • Meer dan een Vergaderlocatie: Strandheem is niet zomaar een vergaderlocatie; het is een plek waar inspiratie, natuur en comfort samenkomen.

Maak van je vergadering een ervaring die verder gaat dan de gebruikelijke bijeenkomsten. Kies voor Strandheem en ontdek de schoonheid van vergaderen op een unieke locatie!