Vergaderlocatie Strandheem

Unieke Vergaderlocatie aan het Strand bij Strandheem: Combineer Zakelijk met Plezier!

Bij Strandheem bieden we de perfecte vergaderlocatie aan het strand, waar rust, natuur en professionaliteit samenkomen. Of je nu een bijeenkomst organiseert voor 10 of 100 personen, wij hebben verschillende zalen beschikbaar die volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Hier bieden we een complete dagvoorziening, zodat je je volledig kunt concentreren op wat je het beste doet.

Faciliteiten voor Productieve Vergaderingen:
Actieve Onderbrekingen voor een Frisse Blik:

Ontdek de positieve impact van groen en water op de productiviteit. Tijdens je vergadering kun je even de benen strekken of de besproken thema’s in de praktijk brengen met leuke opdrachten. Onder begeleiding van een instructeur kunnen teams samenwerkingsopdrachten uitvoeren, zoals de evenwichtsbalk, Mega voetbal en Slinger eiland.

Koninklijke Horeca:

Bij Partycentrum Strandheem zijn we trots op onze kwaliteitsstandaarden en zijn we aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van een gezellige borrel, smaakvolle barbecue en heerlijke borrelhapjes tijdens of na je vergadering.

Bedrijfsfestival on the Beach:

Wil je meer dan alleen vergaderen? Organiseer je eigen bedrijfsfestival op ons privéstrand aan het water. Laat het Bedrijfsfestival on the Beach bruisen met plezier, muziek en gezelligheid. Een perfecte manier om de werkdruk even los te laten en samen te genieten van een festivalachtige sfeer.

Unieke Setting in Noord-Nederland:

Een locatie aan het water met een privéstrand creëert de ideale setting voor jouw bedrijfsevenement. Hier draait het niet alleen om werk, maar ook om plezier en teambuilding. Ontsnap aan de gebruikelijke vergaderomgeving en geef je collega’s een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Strandheem: Waar Zakelijk en Plezier Hand in Hand Gaan!