Vriendenuitje

Vriendenuitje

Eén van de meest populaire outdoor activiteiten voor jong en oud is nog steeds paintball. Dat is ook niet zo gek, zeker niet bij Strandheem. Wij hebben maar liefst drie hectare paintball terrein met uitdagende heuvels, spannende paadjes en perfect camouflerende bomen en struiken. Als u paintball gaat spelen, doet u dit doorgaans in twee teams. Samenwerken is dus van belang. Maar wij organiseren nog veel meer Vriendenuitje. Een aantal andere populaire activiteiten zijn

Highland games

Beleef de spectaculaire Highland Games in Noord-Nederland waarin verschillende spelonderdelen voorbijkomen. Deze stammen af uit de 11e eeuw en zijn 1000 jaar later nog steeds een groot succes! Perfect voor uw teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Olympische spelen

De strijd om eeuwige roem barst los bij de Olympische Spelen van het Noorden. Er zijn meer dan tien hilarische, spannende en toegankelijke spellen. Elk spel heeft iets te maken met de Olympische Spelen of Spelen die we kennen uit de Noordelijke provincies. U gaat in teamverband de strijd met elkaar aan.

E-Chopper

Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem. Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne biker gevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

Binnenuitjes, Vriendenuitje

Ons koude kikkerland kent helaas ook een hoop regenachtige dagen. Het kan dan juist heerlijk zijn om buiten uitjes te doen, maar voor tijdens slechter weer hebben wij de leukste indoor uitjes. Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen (en terrassen) is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette familiedag. Iedereen zal hoe dan ook volop genieten! Wat betreft de uitjes voor binnen, hieronder ziet u een kleine greep uit onze vele opties:

Wie is de mol?

Op de televisie is dit spel al jaren enorm populair. Echte molloten kunnen hun hart ophalen bij Strandheem en ontdekken wie oprecht is en wie de boel bedondert tijdens het spel.

Apres Ski

Vergeet de wintersport en ga direct door naar de après-ski bij Strandheem! U bevindt zich een heuse skihut waar het hele jaar door sneeuw ligt. Aan elk detail is gedacht bij dit onvergetelijke en hilarische themafeest

Jongens tegen de meisjes

De vraag blijft, wie zijn er beter? Ga de strijd aan, het is aan u om hier antwoord op te geven! Wij zorgen ervoor dat alles voor een geslaagd uitje aanwezig is.

Eten en drinken

Geen uitje is compleet zonder wat lekkers te eten en drinken. Bij Strandheem weten we wel hoe we dit goed moeten verzorgen! Hoe precies? Dat is geheel aan jullie! Wij kunnen alles verzorgen van een overheerlijke lunch tot een compleet diner. Maar ook een ongedwongen en gezellige BBQ kan bij ons geregeld worden. Wij kunnen zowel binnen als buiten een BBQ aansteken waar je de lekkerste stukken vlees op kunt bereiden. Eet je geen vlees? Geen probleem, ook als het om vegetarisch koken gaat weten wij wat lekker is. Bij alle vormen van catering houden wij rekening met jullie wensen op het gebied van smaak, diëten, planning en uiteraard budget

Bereikbaarheid

Strandheem ligt op de grens van Friesland en Groningen en is goed bereikbaar via de A7 afslag Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden, outdoor terrein en zalen.