Vriendenuitje in Groningen

Vriendenuitje in Groningen

Voor een onvergetelijk vriendenuitje in Groningen is paintballen bij Strandheem een absolute aanrader. Ons uitgestrekte paintballterrein van drie hectare biedt een avontuurlijke omgeving met uitdagende heuvels, intrigerende paadjes en perfect gecamoufleerde bomen en struiken. Paintballen bij Strandheem is meer dan alleen een activiteit; het is een ervaring die samenwerking en teamgeest bevordert.

Naast paintballen organiseren wij ook diverse andere populaire outdooractiviteiten. Hieronder vallen onder andere:

E-Chopper

Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem. Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne biker gevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

De ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper van Strandheem is niet alleen stoer om te zien, maar ook een fantastisch voertuig voor een avontuurlijke roadtrip. Deze tocht neemt je mee over zowel verharde als onverharde paden, door de prachtige natuur rondom Strandheem. Tijdens deze milieuvriendelijke en opwindende toer ervaar je het moderne biker-gevoel, met de wind door je haren en de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de frisse buitenlucht staat garant voor succes.

Expeditie Robinson

Strandheem biedt de kans om deel te nemen aan een spannende en uitdagende expeditie-ervaring. Bouw vlotten, beproef je vaardigheden in het boogschieten, en doorsta de ultieme vuurproef.

Bubbelvoetbal

Voor een hilarische en actieve ervaring is er Bubbelvoetbal bij Strandheem. Dit is niet zomaar een potje voetbal; het is een grappig spel waarbij je alles om je heen even vergeet. Je zit letterlijk in je eigen bubbel, wat zorgt voor een unieke en vermakelijke belevenis.

Kijk ook eens bij UitjesPaintball, Outdoor of Themafeesten en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Binnenuitjes, Vriendenuitje in Groningen

Ons koude kikkerland kent helaas ook een hoop regenachtige dagen. Het kan dan juist heerlijk zijn om buiten uitjes te doen, maar voor tijdens slechter weer hebben wij de leukste indoor uitjes. Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen (en terrassen) is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette familiedag. Iedereen zal hoe dan ook volop genieten! Wat betreft de uitjes voor binnen, hieronder ziet u een kleine greep uit onze vele opties:

Wie is de mol? 

Op de televisie is dit spel al jaren enorm populair. Echte molloten kunnen hun hart ophalen bij Strandheem en ontdekken wie oprecht is en wie de boel bedondert tijdens het spel.

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is een vermakelijke spelshow en groepsactiviteit, gebaseerd op het populaire televisieprogramma dat al jaren te zien is. Zelf meedoen is natuurlijk nog leuker! Daarom is dit hét moment om de teamcaptains te kiezen uit jouw vriendengroep.