Vrijgezellenfeest Friesland

Vrijgezellenfeest Friesland

Moet het aanstaande vrijgezellenfeest een groot succes worden? En wil je er iets speciaals van maken? Dan ben je bij Strandheem aan het goede adres. Wij kunnen jou en je gezelschap voorzien van een volledig dagprogramma en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

HUMOR met ACTIE

Wij hebben de meest uiteenlopende activiteiten voor jullie vrijgezellen uitje in ons assortiment, combineer er maar op los! Het meest geboekt is natuurlijk het paintball (echte actie), gecombineerd met een volledig verzorgde BBQ en vrij drinken (gegarandeerd succes).

Wil je echte humor? kies dan voor bubbelvoetbal! Bubbelvoetbal is simpelweg de definitie van HUMOR en dat zetten we niet voor niets in hoofdletters. Deze activiteit is namelijk supergrappig. Elke speler kruipt met het bovenlichaam in een enorme plastic bal. Vervolgens kan de wedstrijd beginnen en loopt iedereen elkaar omver.

Voor iedereen wat wils, voor je Vrijgezellenfeest Friesland

Eén van de meest populaire outdoor activiteiten voor jong en oud is nog steeds paintball. Dat is ook niet zo gek, zeker niet bij Strandheem. Wij hebben maar liefst drie hectare paintball terrein met uitdagende heuvels, spannende paadjes en perfect camouflerende bomen en struiken. Als u paintball gaat spelen, doet u dit doorgaans in twee teams. Samenwerken is dus van belang. Maar wij organiseren nog veel meer outdoor uitjes. Een aantal andere populaire activiteiten zijn:

  • Highland games: Beleef de spectaculaire Highland Games in Noord-Nederland waarin verschillende spelonderdelen voorbijkomen. Deze stammen af uit de 11e eeuw en zijn 1000 jaar later nog steeds een groot succes! Perfect voor uw teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.
  • Olympische Spelen: De strijd om eeuwige roem barst los bij de Olympische Spelen van het Noorden. Er zijn meer dan tien hilarische, spannende en toegankelijke spellen. Elk spel heeft iets te maken met de Olympische Spelen of Spelen die we kennen uit de Noordelijke provincies. U gaat in teamverband de strijd met elkaar aan.
  • Expeditie Robinson: Heeft u altijd al mee willen doen aan deze spannende en uitdagende expeditie? Ga de uitdaging aan bij Strandheem met het bouwen van vlotten, boogschieten en natuurlijk de grote vuurproef
  • Bubbelvoetbal Dit is niet zomaar een potje voetbal, dit is een hilarisch spel waarbij je alles om je heen even vergeet. Het is een super grappig en zeer actief spel waar je helemaal in opgaat. Je zit letterlijk in je eigen bubbel!
  • Zeskamp: Dit spel gaat al sinds de jaren tachtig mee en blijft leuk! Strandheem verzorgt dit spel met zes spectaculaire onderdelen. Van boogschieten tot opblaasbare hindernisbaan, dit spel heeft het allemaal!