Vrijgezellenfeest Groningen

Vrijgezellenfeest Groningen organiseren?

Moet het aanstaande vrijgezellenfeest een groot succes worden? En wil je er iets speciaals van maken? Dan ben je bij Strandheem aan het goede adres. Wij kunnen jou en je gezelschap voorzien van een volledig dagprogramma en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Paintball en andere uitjes.

Eén van de meest populaire outdoor activiteiten voor jong en oud is nog steeds paintball, en bij Strandheem is het extra bijzonder. Ons paintballterrein beslaat maar liefst drie hectare en is voorzien van uitdagende heuvels, spannende paadjes en perfect gecamoufleerde bomen en struiken. Tijdens een potje paintball speel je doorgaans in twee teams, waarbij samenwerking van essentieel belang is. Maar naast paintball organiseren wij nog veel meer outdoor uitjes. Hier zijn enkele andere populaire activiteiten voor je Vrijgezellenfeest Groningen:

  • Highland games: Beleef de spectaculaire Highland Games in Noord-Nederland, waar verschillende spelonderdelen uit de 11e eeuw voorbijkomen. Een perfecte keuze voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes.
  • Olympische Spelen: De strijd om eeuwige roem barst los bij de Olympische Spelen van het Noorden. Meer dan tien hilarische, spannende en toegankelijke spellen wachten op je. Elk spel heeft iets te maken met de Olympische Spelen of bekende spelen uit de Noordelijke provincies. U gaat in teamverband de strijd met elkaar aan.
  • Expeditie Robinson: Heb je altijd al willen meedoen aan deze spannende en uitdagende expeditie? Ga de uitdaging aan bij Strandheem met het bouwen van vlotten, boogschieten en natuurlijk de grote vuurproef.
  • Bubbelvoetbal: Dit is niet zomaar een potje voetbal; het is een hilarisch spel waarbij je alles om je heen even vergeet. Het is super grappig en zeer actief, waarbij je letterlijk in je eigen bubbel zit!
  • Zeskamp: Dit spel gaat al sinds de jaren tachtig mee en blijft leuk! Strandheem verzorgt dit spel met zes spectaculaire onderdelen, variërend van boogschieten tot een opblaasbare hindernisbaan. Een spel dat voor plezier en uitdaging zorgt!