Zaalverhuur

Strandheem – De Perfecte Zaalverhuur locatie aan het Water

Strandheem is niet zomaar een Zaalverhuur locatie; het is een veelzijdige plek die geschikt is voor verschillende soorten bijeenkomsten. Of het nu gaat om intieme vergaderingen of grootschalige evenementen. Wij bieden de ruimte en faciliteiten die u nodig heeft.

 • Capaciteit: Onze zalen voor Zaalverhuur zijn flexibel en kunnen 20 tot 200 personen herbergen, waardoor ze perfect zijn voor diverse gelegenheden.
 • Buitenruimte: Geniet van onze terrassen met ruimte voor nog eens 20 tot 200 personen. Waar gasten kunnen ontspannen en het prachtige uitzicht op het water ervaren.
 • Strandpaviljoen: Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar voor al uw gasten, inclusief voorzieningen voor mindervaliden.
 • Voorzieningen: Wij bieden alles wat u nodig heeft voor presentaties en entertainment, waaronder een geluidsinstallatie, muziekcomputer, beamer, wifi en een podium voor optredens of sprekers.
 • Barfaciliteiten: Maak gebruik van onze bar om gemakkelijk drankjes te serveren aan uw gasten.
 • Flexibele Indeling: Zaal Strandpaviljoen kan naar wens worden ingericht om perfect aan te sluiten bij de behoeften van uw evenement.
 • Strandheem combineert binnen- en buitenruimte op een ideale manier, te midden van een prachtige omgeving aan het water. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, bruiloften of andere gelegenheden, wij bieden de perfecte setting voor een geslaagd evenement.
Culinaire Verwennerij bij Zaalverhuur Strandheem

Bij Strandheem gaan we verder dan alleen het bieden van een locatie; we bieden een culinaire ervaring die uw verblijf onvergetelijk maakt. Tijdens uw verblijf verzorgen wij de catering met zorg en aandacht, volledig afgestemd op uw arrangement.

 • Dagelijkse Verzorging: Omdat eten en drinken essentieel zijn, zorgen wij elke dag voor een culinaire beleving die past bij uw wensen.
 • Interessante Combinaties: Ontdek boeiende combinaties van eten en drinken, waarbij we hoge kwaliteitsstandaarden hanteren. Strandheem is trots op het lidmaatschap bij Koninklijke Horeca Nederland.
 • Borrel en Barbecue: Geniet van gezellige momenten met uw gezelschap tijdens de borrel en/of de barbecue. Proef de verrukkelijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met vrienden, familie of collega’s.
 • Diverse Ruimtes: Of het nu in één van onze zalen of op de terrassen is, we heten u en uw gasten graag welkom in een omgeving die de perfecte setting biedt voor culinaire verwennerij.

Bij Strandheem draait het niet alleen om de Zaalverhuur locatie; het draait om het creëren van een totaalervaring waarbij lekker eten en drinken een onmisbaar onderdeel vormen. We kijken ernaar uit om u en uw gasten te verwelkomen voor een smaakvolle belevenis.