Zakelijk

Zakelijk

Representatieve en unieke vergaderlocatie aan het water met strand.

Zeg nou zelf, kies je voor een gave of voor een gewone vergaderlocatie? Ga voor een inspirerende (in plaats van saaie) setting en kies de schoonheid van Strandheem. Omgeven door water en groen, met een eigen strand en alles wat je kunt wensen. Inclusief zalencentrum, horeca en allerlei activiteiten.

Arrangementen

Vanaf € 14,50 p.p.

Vergaderen 4 uur

Vanaf € 33,50 p.p.

Vergaderen 8 uur

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsfestival on the Beach

Zakelijk bij Strandheem

MEER INFORMaTIE

Zakelijk: zalencentrum in natuurrijk landschap

Van vergaderlocatie tot evenementenlocatie/congrescentrum of zalencentrum: Strandheem biedt meerdere zalen voor verschillende groepsgroottes. We verwelkomen zowel kleine als grote groepen. Daarbij is er een gemeenschappelijk kenmerk: iedereen voelt zich gelijk thuis bij ons. Want ook wanneer alles professioneel en zakelijk is, blijft de benadering persoonlijk. Gastvrijheid voorop. Dat waarderen de groepen, die uiteenlopen van bijvoorbeeld 10 tot 100 personen per zaal.

Meer tonen
Zalen strandheem

Water, whiteboards en werkgeluk

Vergaderlocatie Strandheem geeft jullie een goede en gezonde dosis WWW. Het gaat hier om water, whiteboards en werkgeluk. Ontdek ten eerste de positieve effecten van een groene en waterrijke omgeving. Vergader ten tweede met alle gewenste voorzieningen met een beamer, whiteboards en natuurlijk draadloos internet. Ervaar tot slot het werkgeluk dat werken aan het strand faciliteert. Helemaal aan dit strand, het zwem- en recreatiepark; bekend als het sieraad van het Noorden.

Meer tonen

Arrangementen en activiteiten, bedrijfsuitjes en koninklijke horeca

Zalencentrum Strandheem biedt aantrekkelijke arrangementen voor het organiseren van vloeiende vergaderingen en bijeenkomsten. Deze arrangementen zijn optioneel. We kunnen het vergaderarrangement ook op maat maken. Daarnaast voorzien we uiteraard in kwalitatieve catering met lokale ingrediënten en streekproducten.

Partycentrum Strandheem smaakt als locatie al goed en wacht maar tot je de horeca ervaart. Als lid van Koninklijke Horeca Nederland hanteren wij hoge kwaliteitsstandaarden. Er zijn verleidelijke combinaties mogelijk qua eten en drinken. Geniet van borrels, borrelhapjes en barbecues. Het strand als sieraad, de horeca als de kroon. Een vorstelijke smaaksensatie.

Meer tonen
Vergaderen Drachten

Bedrijfsuitjes

Op het gebied van activiteiten en bedrijfsuitjes zit je hier evengoed goed. Binnen en buiten hebben we een uitgebreid aanbod van uitjes. Daardoor kunnen de benen even gestrekt worden. Van rustige tot actieve uitjes, op of bij het water. We denken graag met je mee, thema’s tijdens de vergadering kunnen terugkeren in de activiteiten. We organiseren leuke, grappige en passende opdrachten.

Meer tonen

Bedrijfsfestival en bereikbaarheid

Naast de wereld aan binnen- en buitenactiviteiten hebben we zelfs een compleet bedrijfsfestival in de aanbieding. Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo’n 700 auto’s. Parkeren is uiteraard gratis. Die auto’s kunnen Strandheem uitstekend bereiken dankzij de vlotte verbindingen. Heerenveen, Drachten en Groningen zijn dichtbij door middel van de A7

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Datum
Begintijd
Opmerkingen