Bedrijfsfestival on the Beach

EEN EIGEN FESTIVAL, Bedrijfsfestival on the Beach

Bedrijfsfestival on the Beach van Partycentrum Strandheem barst van de gezelligheid. Dit personeelsuitje gaat gepaard met jullie eigen feeststrand, een festival aan het water bij een natuurrijk gebied. Sowieso een aanrader.

Unieke setting

Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand.

Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. Lekker met je collega’s naar het Bedrijfsfestival on the Beach. Een buitenkansje op een superorigineel bedrijfsfeest.

Meer tonen
Terras, strandheem
Bedrijfsfestival on the beach, Strandheem

Decor, eetkraampjes en vermaak

We voorzien jullie strand optioneel van vrolijke eetkrampjes, uitgebreide decors en gave spelattributen. Het is hartstikke leuk om het bedrijfsfestival aan een thema te verbinden. Voorbeelden zijn het Westernfestival, het Hippiefestival of ‘gewoon’ het Beach Festival. Er zijn meer mogelijkheden bespreekbaar. Met het zand onder de voeten en de beste entertainers wordt het een aangename en humorrijke ervaring voor iedereen.

Meer tonen

Informatie over dit uitje

  • Vanaf 150 personen
  • Kosten: Op aanvraag
  • Tijdsduur: Op maat
Meer tonen
Evenemententerrein Friesland, strandheem

Activiteitenstrand met professionele organisatie

Uiteraard dopen we de naam van het strand tijdelijk om in jullie bedrijfsnaam.

Maar normaal gesproken heet dit deel ‘Olivier Beach’, vernoemd naar de exclusieve strand entertainers van Partycentrum Strandheem. Olivier Events is ons professionele uitjes bedrijf dat het Bedrijfsfestival on the Beach als geen ander weet neer te zetten. Het festival in deze kwaliteitsvorm is alleen maar te boeken bij Partycentrum Strandheem.

Meer tonen

Heerlijk eten en drinken op locatie

Partycentrum Strandheem is onder andere verantwoordelijk voor het eten en drinken op locatie. Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio. Zo proeft alles nog beter. Kom in actie en leg een datum vast voor dit stoere bedrijfsuitje.

Meer tonen
personeelsuitje, feestlocatie
Centrale ligging

Strandheem: De Centrale Oase in Noord-Nederland

Stel je een plek voor waar de grenzen vervagen en je omringd wordt door de natuurlijke pracht van Noord-Nederland. Dat is precies wat je kunt verwachten bij Strandheem, een verborgen juweel dat centraal ligt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe.

Waar de Provincies Samenkomen

Strandheem is meer dan alleen een locatie; het is een ontmoetingspunt waar de charme van Groningen, de rust van Drenthe en de weidsheid van Friesland samenkomen. Gunstig gelegen voor zowel stadsbewoners als liefhebbers van het platteland, biedt Strandheem een perfecte balans tussen bereikbaarheid en sereniteit.

Waarom Strandheem?

1. Natuurlijke Harmonie: Omgeven door groene weiden, kabbelende meren en uitgestrekte bossen, omarmt Strandheem de natuurlijke harmonie van het Noord-Nederlandse landschap. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte en kunt genieten van de frisse lucht en ruimte.

2. Centraal Punt van Activiteiten: Of je nu op zoek bent naar een actief dagje uit of een ontspannen weekendje weg, Strandheem is het centrale knooppunt voor allerlei activiteiten.

3. Perfect voor Bijeenkomsten: Voor bedrijven biedt Strandheem de ideale setting. Onze faciliteiten zijn ontworpen voor evenementen van elke omvang, en we bieden verschillende arrangementen om aan diverse behoeften te voldoen.

Een Uitnodiging aan Avonturiers

Strandheem nodigt je uit om het beste van Noord-Nederland te ontdekken op een plek waar de provinciegrenzen vervagen en het gevoel van verbondenheid met de natuur overheerst. Of je nu komt voor een dagje uit of een zakelijke bijeenkomst, Strandheem wacht om jouw ontdekkingen te verwelkomen in het hart van het noorden.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Datum
Begintijd
Opmerkingen