Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje organiseren?

Strandheem heeft alles in huis voor het organiseren van uw bedrijfsuitjes inclusief eten & drinken, praten en teambuilding, feesten en doen onder 1 dak! Dat is dan ook de reden dat ons terrein en zalen zich uitstekend lenen voor bedrijfsuitjes.

Enkele voorbeelden

  • Bedrijfsthemafeesten
  • Bedrijf Beachfestival
  • Teambuilding
  • Uitjes
  • Outdoor

Unieke setting
Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. Lekker met je collega’s naar het Bedrijfsuitje. Een buitenkansje op een superorigineel bedrijfsfeest.

Meer tonen
Terras zaal Strandpaviljoen

Uw wensen

Vanaf de koffieontvangst tot en met de feestavond

wij verwerken alles wat wenselijk is in een programma en dat kneden we zo dat het past binnen de door uw gestelde voorwaarden. Een aantal van onze standaard arrangementen zijn heel geschikt voor afdelingen en bedrijven, maar voor grotere groepen kunnen we altijd een programma voor jullie op maat maken! Van 10 tot 1.000 personen, we maken graag een programma dat bij uw organisatie past!

Meer tonen

Heerlijk eten en drinken op locatie

Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio.

Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. Kom in actie en leg een datum vast voor dit stoere bedrijfsuitje. We zien jullie snel bij Partycentrum Strandheem!

Meer tonen
Barbecue, strandheem
Strandpaviljoen

Budget

Doordat wij bij Strandheem veel verschillende activiteiten in huis hebben, kunnen wij ook voor ieder budget een uitje voor uw bedrijf op maat maken. Wilt u informatie over een voor uw bedrijf of afdeling op maat te maken uitje, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer tonen

Centraal gelegen in het prachtige Noord-Nederland.

Strandheem de perfecte toegangspoort tot het noordelijke deel van Nederland.

Centrale Locatie: Strandheem bevindt zich strategisch op de kruising van Groningen, Friesland en Drenthe. Deze centrale ligging maakt het een gemakkelijk bereikbare bestemming voor iedereen in het noorden. Of je nu uit de bruisende stad Groningen komt, het landelijke Friesland verkent of de rust van Drenthe opzoekt, Strandheem ligt binnen handbereik.

Meer tonen
Centrale ligging

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Datum
Begintijd
Opmerkingen