Zalen

De keuze is reuze!

Je hebt de keuze uit drie verschillende zalen bij Strandheem

In dit overzicht kunt u door middel van een aantal impressies een idee krijgen hoe onze zalen eruit zien en over de capaciteit van onze zalen en terrassen. Wij beschikken over drie verschillende zalen, deze zijn geschikt voor kleine tot grote gezelschappen. Heeft u plannen voor het organiseren van een feest of wilt u bijvoorbeeld een romantische bruiloft aan het strand. Maak dan eens een vrijblijvende afspraak om onze zalen en terrassen te bezichtigen.

Zaal Strandpaviljoen

Bekijk meer foto’s

Het Strandpaviljoen is een veelzijdige locatie die geschikt is voor verschillende evenementen. Met een capaciteit van 20 tot 200 personen biedt de zaal voldoende ruimte voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere bijeenkomsten.

Daarnaast is er ook een terras beschikbaar, waar nog eens 20 tot 200 personen kunnen genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht op het water. Het strandpaviljoen biedt gratis parkeergelegenheid voor alle gasten, inclusief faciliteiten voor mindervaliden.

Voorzieningen zoals een geluidsinstallatie, een muziekcomputer, een beamer en wifi zijn aanwezig, waardoor presentaties en entertainment probleemloos kunnen worden verzorgd. Bovendien is er een podium beschikbaar voor optredens of sprekers. De aanwezigheid van een bar maakt het gemakkelijk om drankjes te serveren aan de gasten. Zaal Strandpaviljoen kan naar wens worden ingedeeld, zodat het perfect aansluit bij de behoeften en vereisten van elk evenement. Al met al biedt deze locatie een ideale combinatie van binnen- en buitenruimte, een prachtige omgeving aan het water en alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd evenement.

Meer tonen

Zaal Bos

Bekijk meer foto’s

Zaal Bos is een veelzijdige evenementenlocatie die de perfecte setting biedt voor diverse gelegenheden. Met een capaciteit van 140 personen in zaal 20 en nog eens 60 personen op het ruime terras, is er voldoende ruimte voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere evenementen. Het gemak van gratis parkeren zorgt ervoor dat gasten zich zonder zorgen kunnen verplaatsen.

Daarnaast beschikt Zaal Bos over een professionele geluidsinstallatie en wifi, zodat audiovisuele presentaties en connectiviteit moeiteloos kunnen worden verzorgd. Het aanwezige podium biedt de mogelijkheid voor optredens of presentaties, en de goed uitgeruste bar zorgt voor een gezellige sfeer.

Bovendien kan de indeling van Zaal Bos volledig naar wens worden aangepast, waardoor het de ideale locatie is voor een unieke en op maat gemaakte ervaring.

Meer tonen

Zaal Café

Bekijk meer foto’s

Het Café is de perfecte locatie voor evenementen en bijeenkomsten met een capaciteit van maximaal 60 personen. Met een ruime zaal en een aangenaam terras, beide geschikt voor dezelfde capaciteit, biedt Zaal Café voldoende ruimte voor een diverse groep gasten.

Het café beschikt over gratis parkeergelegenheid, waardoor de toegankelijkheid gemakkelijk is voor iedereen.

Daarnaast is er een hoogwaardige geluidsinstallatie en een muziekcomputer aanwezig, zodat je je eigen afspeellijsten kunt samenstellen en het gewenste sfeergeluid kunt creëren. Met een beamer en wifi-verbinding is het ook mogelijk om presentaties en video’s af te spelen. Het podium biedt een uitstekende plek voor sprekers of artiesten om te schitteren.

Een volledig uitgeruste bar staat klaar om te voorzien in de drankjes en hapjes naar wens. De indeling van Zaal Café kan volledig aangepast worden aan de specifieke wensen en behoeften van het evenement, waardoor elke gelegenheid uniek en op maat gemaakt kan worden.

Meer tonen

Zaal huren?

Stuur ons een berichtje